Jag bröt ett löfte

Jag har brutit ett löfte och jag avskyr vanligtvis att inte hålla mig till det jag sagt/lovat. Har några vänner som alltid säger ”Klipp för fan inte håret, försök rädda det med inpackningar och oljor” När jag kämpat i ett år utan resultat så gav jag upp. Igår var vi iväg en sväng och jag såg en frisörsalong med rimliga priser, de hade Drop In och det var ingen kö alls så jag slog minsann till. Nu är mina slitna toppar ett minne blott och jag älskar mitt nya jag

De rekommenderade en inpackning som skulle vara bra så den köpte jag också. Ska börja sköta håret bättre nu så det kan bli långt och fint så småningom. Om 6-8 veckor ska jag tillbaks och klippa topparna, då blir det lite oraplex behandling också om plånboken tillåter.

Har ni testat oraplex? Hur ofta klipper ni er?

En kommentar till “Jag bröt ett löfte”

  1. Jag klippte med av mitt här om veckan, jag ångrar mig inte en sekund. Så sletet var det. Nu ska jag försöka låta bli att färga det så kanske det blir fint när det växer ut 😀

Kommentera