Utvecklingssamtal med mig själv – Vad är viktigt för mig just nu

Det är viktigt att ha utvecklingssamtal med sig själv ibland. Dels för att utvecklas och för att ransaka sig själv lite. Det kommer komma upp lite inlägg ett tag framöver där jag tar upp frågor som jag svarar på. Med start idag!

Vad är viktigt för mig just nu?

Jag är en väldigt stressad person och jag försöker att finna någon slags balans . Harmoni är väldigt viktigt just nu. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska få det lugnet i kroppen som jag behöver. På ett eller annat vis så kommet jag lyckas. Hälsan är alltid viktig och ska alltid komma först. Utöver det så är min sambo,vänner och familj viktiga och det är inte bara just nu utan de är alltid viktiga!

Vad är viktigt för er just nu?

En kommentar till “Utvecklingssamtal med mig själv – Vad är viktigt för mig just nu”

Kommentera