Jag ser världen med nya ögon!

Det känns som att en stor sten har lyft från mina axlar. Jag har varit ångestfri i ett par dagar nu och jag känner mig lättare i själen. Jag är alltså i en riktigt bra period nu och jag njuter av varje sekund. Jag tror på attaktionslagen ..

Med det menar jag att om jag fortsätter att tänka positivt och inte snurrar in på det som kan kallas negativt så kommer det fortsätta i samma riktning.

Har blivit vän med livet helt enkelt.

Var på promenad innan och fick ett lyckorus i kroppen när jag hörde fåglarna kvittra, något sådant brukar jag inte lägga märke till. Jag bara går och vill ha promenaden överstökad. Men inte idag. Känns som att jag ser världen med nya ögon.
Att rensa ut allt som påverkade mig negativt var faktiskt ett riktigt bra beslut.

Om någonting känns fel så är det förmodligen det och då måste man slå sig fri. Och vet ni? Jag känner mig riktigt jäkla fri!

2 reaktioner till “Jag ser världen med nya ögon!”

Kommentera