Jag ser dig!

3 dagar fick jag känna mig positiv, glad och fri från negativ energi, 3 jävla dagar. Idag kom allt som en käftsmäll. Att någon ska ta åt sig så pass mycket av det jag skriver i min blogg och ständigt anta att det är om den är tameijfan krävande.

Allt jag skriver handlar om mina egna erfarenheter och jag har sällan en specefik person i huvudet när jag levererar en text. Speciellt inte om det är en gammal text som är plockad ur arkivet.

Varför kika in här och läsa om det jag skriver är sårande? Jag har all rätt i världen att skriva vad jag vill i min egna blogg. Lik som alla andra har rätt att utrycka sig, men om du/ni blir upprörda av det jag skriver så förstår jag inte varför ni återkommer. Gillar ni att plåga er själva? För mina texter är ju så fruktansvärt plågande och hemska?

Jag ser dig och jag vet precis vad du håller på med. Ta ett steg tillbaks för din egna skull, inte för min utan för din❤

3 reaktioner till “Jag ser dig!”

  1. Hahah om det är mig du menar så kan du ta reda på fakta först & jag läser din blogg för att du skriver så otroligt bra!!

    1. Vad skrattar du åt? Vad vill du att jag ska ta reda på för fakta? Den faktan jag vet är att vi avslutat våran vänskap och du sa ingen kontakt. Varför tar du kontakt?
      Vi sa att vi inte skulle smutskasta varandra på sociala medier och jag har hållt mitt löfte så vad får dig att tro att detta handlar om dig? Finns fler personer som kommer in här som jag inte vill ha här. Du får gärna läsa min blogg maria, men ingen kontakt som du själv sa.😘

Kommentera