Han överraskade mig❤

Jag har under flera veckors tid velat åka till vattnet och bara suga in all härlig energi det ger mig. Igår kväll så överaskade Micke mig med att föreslå att vi skulle åka till sparren för en promenad och sitta på berget.

Jag blev så himla glad så jag hoppade runt som ett litet barn på julafton. Ingen av oss hade varit där på länge och sist vi var där så hade vi gummibåts race och det är 8 år sedan kanske.

När vi hittat ett litet berg att sitta vid så tog det inte särskilt lång tid innan det började regna. Men ingen av oss ville gå därifrån så vi satt kvar och njöt av atmosfären. Det vart inte kallt av regnet så vi såg ingen anledning att gå därifrån, spelade ingen roll att vi vart lite blöta. Mullrade på rätt bra från åskan också, otroligt mysigt.

När vi gick tillbaks mot bilen så kände jag mig väldigt harmonisk och lugn. Att vattnet kan ha en sådan positiv inverkan på mig är fantastiskt❤

4 reaktioner till “Han överraskade mig❤”

Kommentera