Min vän Sabina❤

För 14 år sedan så började jag att prata med en tjej på lunarstorm, minns ni den portalen? Den här tjejen hette Sabina och vi hade samma favorit band och vi pratade mycket om just det. Vi bestämde oss för att träffas och gå på konsert tillsammans, det var bara det att hon bodde i Norrköping och jag i Stockholm. Jag fick övertala min mamma att jag skulle få åka, hon gick med på det så länge hon fick prata med sabinas mamma. Jag åkte till Norrköping i slutet av juli 2004 och jag var så nervös. Inte inför konserten men att träffa någon från internet. Men det gick hur bra som helst och vi kom överens. Dagen då det var dags att gå på kalas turnen var vi nog båda väldigt uppspelta. Vi hade det riktigt kul och spelningen med Backyard Babies var nog bra, minns inte helt ärligt men dom gör alltid bra ifrån sig. Sabina och jag hade vårat första tjaffs den här kvällen, det var när konserten var slut. Jag ville så gärna in till stan och se om vi kunde springa på grabbarna. Sabina hade migrän och höll inte alls med mig. Vad som sas minns jag inte, men jag vet att vi blev sams direkt.

Jag har så otroligt mycket härliga minnen med den här underbara människan. Vi har sovit i en bil i 2 nätter mitt i vintern för att vi skulle se vårat favoritband. Jag har blivit dyngrak tillsammans med henne och jag har kräkts från hennes balkong ner till grannen, lagom fräscht jag vet. Vi har prankat min sambo, vi har stöttat varandra i vått och torrt. Vi är inte bara vänner utan vi är familj.

I 14 härliga år har jag och Sabina varit bästa vänner, vi tycker inte lika om allt men vi tycker om varandra och det är det som räknas. Vi har gjort så otroligt mycket roligt ihop.  Skulle jag skriva allt så skulle det bli en hel jäkla bok. Vi ses väldigt sällan men när vi gör det så är det som att vi börjar där vi avslutade. Det kan ta några år mellan gångerna vi ses, men det gör oss ingenting. Det är tur att det finns telefon och internet så vi kan hålla kontakt,men att höras av varje dag är inget måste. Vi vet vart vi har varandra och vi kan vandra utan och innan.

Vill ni veta mer/ lära känna sabina? Då tycker jag att ni besöker hennes blogg som hon snart ska börja uppdatera igen.

Sabinas blogg ❤

2 reaktioner till “Min vän Sabina❤”

  1. Blir tårögd så fint skrivet!!!
    Får flashbacks över alla våra äventyr 😂
    Älskar dig hjärtat och tack för att du länkade min blogg som jag snart ska ta upp igen ❤❤❤

Kommentera