Jag borde ha lyssnat på budskapen❤

Mina tankar är uppe i det blå idag, de är hos Malin. Det är så mycket hon lärde mig innan hon lämnade jordelivet, ja hon har lärt mig saker efteråt också. Det jag tänker på är att jag borde ha tagit hennes ord och lärdomar på större allvar än vad jag gjorde. Kanske saker och ting sett annorlunda ut då? Det är lätt att vara efterklok, jag vet att det är osunt att tänka såhär. Ibland kan jag inte hjälpa att jag blir arg på mig själv . Budskapen hon har givit mig efter hon lämnade oss, ja dom har jag hört men inte tagit till mig.

Jag är en fruktansvärt envis person och vill gärna göra saker på mitt vis och ingen annans. Men jag har kommit fram till att nu är det dags att göra mer än lyssna, jag ska följa budskapen jag får. Det värsta som har kunnat hända har redan hänt så det kan inte bli värre eller hur? Det jag menar med det värsta som hänt är att hon somnade in och det kan inte bli värre än så.

Att inte kunna krama om min fina regnflicka när jag behöver det som mest gör ont. Att hon besöker mig i mina drömmar och här hemma är någon slags trygghet. Inte lika stor trygghet spm det var att krama om henne. Men jag är lyckligt lottad som kan se/känna närvaro och höra. Tänk om jag inte hade kunnat det? Hur livet hade sett ut då vill jag inte ens veta!

Min fina fina Malin❤

2 reaktioner till “Jag borde ha lyssnat på budskapen❤”

  1. Jag är så glad över att du är så medial som du faktiskt är så du kan få ha kontakt med henne även om hon inte finns på jorden.. Ni verkar ha vart så fina vänner <3

    1. Det är jag med❤ Åh ja vi var väldigt nära vänner. Ibland kunde man tro att vi var en och samma person för vi var så lika❤

Kommentera