Man behöver inte prata om det!

Bara för att jag inte skriver om det så mycket på sociala medier längre så betyder det inte att det inte finns där. Bara för att jag väljer att visa det som gör mig glad och positiv så betyder det inte att jag alltid är glad och positiv. Min ångest är olidlig vissa dagar och jag kommer knappt ur sängen, jag kräks för jag får så många panikattacker och jag kastar grejer omkring mig. Men jag gjorde ett val för ett tag sedan att jag inte ska behöva dela med mig av allt i mitt liv. Min psykiska ohälsa är MIN hälsa och den är ingenting jag vill skriva särskilt mycket om längre.

Livet erbjuder så mycket mer än panikattacker och depression . Jag väljer att dela med mig av allt annat som livet erbjuder mig. Självklart kommer det säkert upp något inlägg här och där då jag känner för att skriva av mig om just det.

När jag ändå är inne på den här tråden så kan jag berätta att jag ska till psykiatrin imorgon. Har möte med min läkare, vi ska förnya mitt sjukintyg och jag ska få mediciner utskrivna så jag har under sommaren. Måste kliva upp ganska tidigt, ska vara där vid 10 och jag bor inte direkt runt hörnet!

Hoppas ni haft en kanon helg för det har jag haft😘

3 reaktioner till “Man behöver inte prata om det!”

  1. Man behöver absolut inte dela med sig. Och du gör helt rätt som låter bli. ☺️ Det är ju helt upp till dig själv vad du vill dela med dig av! 😁
    Lycka till imorgon 💕

  2. Du ska göra precis som du själv vill i din blogg och dela det du känner för. Och som du skriver så finns det så mkt mer att skriva om och du är inte din psykiska ohälsa liksom.
    Hoppas det får bra hos doktorn.

Kommentera