Vila i frid Vinnie Paul❤

Ibland undrar jag varför jag inte läser tidningen? Eller varför jag inte sett på sociala medier förens inatt att trummisen Vinnie Paul från pantera har avlidit? Nåddes av nyheten sent igår kväll och jag vart helt knäckt. Pantera är ett band jag lyssnat väldigt mycket på under åren. Jag har vänner som fick äran att träffa och bekanta sig med Vinnie. Jag har bara hört goda saker om hur han var som person.

Mina tankar är hos hans familj, vänner och alla lojala fans. Det är så jäkla tråkigt när någon går bort. Spelar ingen roll om det är en artist, vän , familjemedlem eller en brandman. Just detta påverkar mig väldigt mycket då vinnie var någon jag faktiskt såg upp till.

Nu får du rocka loss i himlen tillsammans med din bror!

2 reaktioner till “Vila i frid Vinnie Paul❤”

Kommentera