Utvecklingssamtal med mig själv – Vad kan jag släppa taget om?

Hade nästan glömt bort att det är måndag och dags för utvecklingssamtal med mig själv. Minnet är bra men kort. 😉

Vad kan jag släppa taget om?

Jag har väldigt svårt att släppa taget om saker och övrlag. Har alltid haft och kommer nog alltid att ha det. Men det jag kan släppa taget om är personer/saker som sårat mig eller gjort mig illa på ett eller annat sätt. Behöver inte vara så att de gjort mig illa fysiskt, men däremot psykiskt. Släppa taget om tankarna på de händelserna för de har redan hänt, och jag kan inte påverka det på något sätt såhär i efterhand. Nu börjar processen med att släppa taget om det förflutna, och greppa taget om framtiden❤

Vad kan du släppa taget om?

11 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv – Vad kan jag släppa taget om?”

Kommentera