Abstinensen kommer kicka in!

Jag har skrivit tidigare om hur mycket jag ser fram emot den 13e juli, tanken var att vi skulle gå på konsert den dagen. Nu har det visat sig att det inte blir av. Jag kommer inte vara hemma det datumet samt så måste jag fixa min tand. Jag är inte särskilt lycklig över detta då jag verkligen sett fram emot att se grabbarna i The cruel intentions. Jag har sett dem live ett gäng gånger så det är egentligen inte hela världen. Jag kommer ha roligt den dagen ändå på ett eller annat sätt. Kommer som sagt inte vara på hemmaplan iallafall. Så jag får njuta av deras grymma musik i hörlurarna istället😉

Jag är en sån där person som kan se ett band live hur många gånger som helst. Jag tröttnar inte, jag trivs i den miljön.

Ja nu pratar jag givetvis om band jag gillar. Skulle nog ha svårt att se ett band jag absolut inte gillar live mer än en gång. Musik är en sådan otroligt stor del av mitt liv och får jag inte gå på konsert minst 2 gånger om året får jag abstinense😉

Brukar du gå på konserter?

12 reaktioner till “Abstinensen kommer kicka in!”

 1. Musik är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har bara varit på en riktig konsert. Hade gärna varit på fler med min sociala fobi ställer till det. Synd att du inte kan gå på konserten 😞😘

 2. Tråkigt att det inte blir av :/ Men jag är inte sådan person istället som inte finner det härligt haha! Det är så mycket människor, vilket jag inte är bekväm med 🙂

 3. Två gånger om året? 😯 Själv har jag bara varit på ”konsert” på festivaler 😂 Aldrig sett bara en artis/band live så!
  Inte vad jag kommer ihåg iallafall, såfall var dom sjukt dåliga 😂
  Hoppas du får en bra dag den dagen ändå 😁🌸

  1. Ja jag går väldigt ofta på konserter och spelningar. I år har det blivit lite glest dock med det. Men i juli augusti så drar det igång igen😘

 4. Jag har inte riktigt fastnat för konserter, men kan ändå förstå känslan. Jag följer ju MFF intensivt och tycker alltid att det är så jobbigt när det är uppehåll och man inte kan gå och se live. VM i all ära, men det är inte samma sak som att se fotboll live på Stadion 😉

 5. Kan verkligen också se ett band live hur många gånger som helst! Mitt rekord är samma band 4 gånger under loppet på 2 veckor i tre olika länder, haha!

Kommentera