Jag trodde vi var vuxna människor?

Vilken dag detta har varit. När jag vaknade i morse så kändes det som att jag hade grus i ögonen. Tog flera timmar innan jag vaknade till. En vän fyller år idag så det har firats lite samt att vi kollade fotbollen och jag skrek som en jäkla tok. Jag trodde att Sverige skulle åka på stryk av Mexico faktiskt. Glad att jag hade fel😍

Mitt mående är helt okej. Kunde ha varit bättre men det kunde även varit värre. Jag är små irriterad på att folk inte kan acceptera att alla är olika och har olika tankesätt. Samt att det ska dras upp gammalt skit när det skett för längesen. Släpp och gå vidare? Jag har gjort det och det har endast fått mig att må bra. Att försöka ta det ifrån mig genom att älta något gammalt för att jag ska få dåligt samvete är inte okej. Jag trodde vi var vuxna människor? Vissa sitter uppenbarligen kvar i sandlådan och gräver en grop av hat och hämnd känslor. Men det är upp till var och en hur man beter sig. Jag har försökt ignorera situationen ett bra tag nu, men även jag behöver säga ifrån. Kan inte ta hur mycket skit som helst.

8 reaktioner till “Jag trodde vi var vuxna människor?”

 1. Vissa människor verkar som du skriver vara kvar i ett barns tankebanor och kan inte släppa saker. Jag var med om samma sak med en föredetta vän som började ta upp saker som skett ett halvår innan. Förstår inte att det ska vara så svårt att antingen ta upp det direkt eller släppa det och gå vidare!

 2. Uppenbarligen är det något denna personen inte kan släppa! 😕 Tror det ska vara så dock. Dom växer också upp någon gång. ❤️

  Fotbollen var riktigt najs. Satt på jobbet och skrek med brukare och personal. 😅👏🏼

 3. Alla människor är olika, alla människor reagerar olika och tänker olika, om precis allting. Det måste man som människa förstå. Jag reagerar och tänker på ett sätt, men andra människor gör precis olika . Förstår det du skriver 🙂

 4. Ja ibland är det bäst att gå vidare och börjar om. Varför älta något så man mår dålig?

  Ja vilken skräll att Sverige tog hem segern! Stort dessutom. Hoppas du får en toppendag!

 5. Det är svårt det där tycker jag. Nu vet jag ju ingenting om den här situationen, så den kan jag inte säga någonting om. Jag kan nog tänka mig att jag är den som är mer långsint och i många fall har känt att motparten inte har förstått hur sårad jag blivit i en situation och därför frustrerad när jag upplever att de ”låtsas som ingenting”. Om de släpper för fort och jag inte har fått bearbeta färdigt så blir det ett orosmoment som hänger med, även om jag helst skulle vilja kunna släppa det också. Vet inte om du läst Omgiven av idioter? Den är superintressant och har ett avsnitt om just konflikter, där de jämför olika personligheter. Där är dem som är som snapsglas, det rinner över fort men går snabbt att torka upp och andra som är som tunnor där man inte ser hur det fylls på och fylls på från olika håll tills dess att tunnan är överfull. Då är det mycket gammalt som inte blivit bearbetat innan som forsar också och det tar tid att komma på banan igen.

  Som sagt, jag vet ingenting om den här situationen men jag tycker att det är väldigt intressant det där med hur olika vi agerar och reagerar i olika lägen.

Kommentera