Hur hanterar ni förändringar?

När det är mycket på gång i privat livet så blir bloggen lidande, eller lidande? Tror inte den lider särskilt mycket för att jag inte skriver. Men saker och ting börjar sakta men säkert ordna upp sig, vilket gör mig glad. Känns otroligt skönt att jag faktiskt inte känner någon vidare stress över att inte skriva, man ska aldrig tvinga fram en text för det blir sällan bra.

Men min tanke med min blogg är att skriva meningsfulla texter och något som kanske kan hjälpa någon annan på vägen. Visserligen kommer det in lite annat också. Men under ett par dagar har jag varit så jäkla oinspirerad, lagt fokus på att försöka komma till rätta själv. Det har skett mycket förändringar den senaste tiden, mycket bra och lite av den sämre sorten. Jag har skit svårt för förändringar och vet sällan hur jag ska hantera dem. Men med stöd från olika håll så har det faktiskr gått rätt bra. Hur hanterar ni förändringar?

Miljöombytet har gjort mig väldigt gott måste jag säga. Att spendera tid med personer som man ser som en familj trots att det inte finns det minsta blodsband är fantastiskt.

Som sagt så börjar allt gå åt rätt håll. Jag känner mig fortfarande fri och öppensinnad trots förändringar. Jag vägrar tillåta att allt ska bli en motgång. Att vända det negativa till det positiva är något jag skrivit mycket om och jag håller mig till det. Även om det är svårt just där och då.

Nästa vecka är det möte med försäkringskassan och jag hsr grämt mig som fan över det. Men en god vän sa något som är både klokt och sant.  ”Dem gör bara sitt jobb och vill bara kolla läget”. Inget att oroa sig för.

Nu ska jag ladda batterierna inför nästa vecka och komma tillbaks starkare ön vad jag känner mig just nu.

Hur mår ni? Hur har helgen varit?

5 reaktioner till “Hur hanterar ni förändringar?”

  1. För ungefär ett år sedan var jag inne i en dålig period av mitt liv och hade då jättesvårt med förändringar. Som tur är hamnade jag på bättringsvägen och mår idag väldigt bra, för stora förändringar är dock fortfarande lite svåra och påfrestande men jag har mycket lättare för det idag☺️

  2. Jag har alltid haft svårt för förändringar, men börjar nog uppskatta det mer och mer så länge grundtryggheten är densamma.

Kommentera