Oväntat besök och Mickes födelsedag❤

Gårdagen bjöd på en hel del roliga saker. Jag fick ett telefon samtal av min syster som jag inte träffar så ofta som jag önskar. Hon var en kvart hemifrån mig så hon ville komma förbi och säga Hej. Jag vart så himla glad.. Jag sprang och mötte henne vid bilen och gav henne världens bamsekram. Vi drack varsin Capri Sun och pratade om livet. En stund efter kom Micke hem och gjorde oss sällskap. Vi hade en riktigt trevlig stund.

När syrran åkt så förberedde vi middagen, det stod oxfilé på menyn. Ni förstår Micke fyllse år igår, och då ska man självklart äta en riktig festmåltid. Vi åt ute i trädgården tillsammans med hans föräldrar och till efterrätt vart det vinetta. Riktigt gott var det, har inte ätit vinetta sedan jag var barn. Vi satt ute till sent på kvällen och bara pratade, det var kul att få höra historier om hur micke var som barn. Sen är jag ett par myggbett rikare, men vad gör det? Vi hade ju trevligt. Micke var nöjd lver dagen och sin present. Är han nöjd så är jag nöjd❤

3 reaktioner till “Oväntat besök och Mickes födelsedag❤”

Kommentera