Utvecklingssamtal med mig själv – Vilka människor trivs jag med?

Vi är så långt in på den här veckan nu och jag har totalt glömt bort att ha utvecklingssamtal med mig själv. Hela bloggen har visserligen legat på is. Men vad tusan nu kör vi!

Vilka människor trivs jag med?

Nu vet jag inte om vi pratar vilka typer av människor eller vilka människor jag har i mitt liv som jag trivs med? Men jag tror vi kör på generellt. Jag trivs med ärliga personer som står för vad den tycker och tänker. Drivna personer är helt underbart för man blir så inspirerad själv , det gillar jag. Att ha folk omkring sig som man måste tippa på tå runt är ingenting jag klarar av, så kan man säga okänsliga personer? Inte så att dem är okänsliga och är elaka sådana vill jag absolut inte ha i mitt liv. Men personer man kan prata om vad som helst med och man behöver inte hålla tand för tunga så att säga. Förstår ni vad jag menar eller blev det här väldigt luddigt nu?

Jag trivs helt enkelt med personer jag kan vara mig själv med, personer som kan ta ett skämt , som får mig att skratta och känna mig levande. Personer som får allt att kännas kravlöst.

Vilka människor trivs du med?

9 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv – Vilka människor trivs jag med?”

  1. Oj, vilken stor fråga ändå! Ibland är det ju så svårt att svara på vad det är som gör att man klickar och har god kemi med en annan person. Men rent generellt trivs jag med ärliga, snälla, roliga, djupa och intelligenta människor 🙂

  2. Så inspirerande! Jag är nog lite som dig. Personer som låssas och inte är ärliga är inget att ha. Man måste kunna känna att man kan lita på de personer man har omkring sig!☺️

  3. Jag trivs med ärliga, vänliga personer, som har humor och är lätta att prata med, som man kan vara sig själv med och som respekterar en. ☺️

  4. Oj, vilken svår fråga. Jag trivs nog överlag bäst med personer som trivs med sig själv. Alltså, inga krångligheter utan man kan ha det lättsamt, roligt och högt i tak tillsammans.

Kommentera