Jungfrun förutsägelser månad för månad!

Jag tror stenhårt på det här med horoskop , stjärntecken,andlighet och allt därtill. Jag har blivit spådd många gånger och är medial själv. Men detta inlägg ska inte handla om min medialitet utan om mitt stjärntecken vilket är Jungfru.

Varje år så köper jag boken om mitt stjärntecken, där finns förutsägelser månad för månad samt så står det mycket annat om mitt stjärntecken och andlighet. Jag älskar att sitta och bläddra i denna bok, men när det kommer till förutsägelserna så läser jag inte allt på en gång utan tar allt månad för månad. Nu är vi i juli och igår kväll så låg jag och läste lite i boken om hur denna månad kommer vara/ för mig Jag blev väldigt förvånad måste jag säga. För en del saler som står där stämmer på pricken, mycket kring min psykiska ohälsa, ekonomi etc. Tidigare år så har jag känt att det bara är en massa dravel för ingenting har stämt, eller så har allt vara känts generellt. Varför har jag fortsatt köpa boken? Det har blivit lite av en tradition, sen är den inte särskilt dyr heller.

Boken är skriven av en kvinna vid namn Karmel Nair och hon är en av världens främsta tarottolkare . Hon skriver böcker för varje stjärntecken. Jag tycker hon verkar väldigt talangfull, eller hon är det!

Har ni sett/hört talas om dessa böcker? Är det något du köper hem? Om inte så tycker jag att du skall göra det. De brukar komma ut i butikerna vid årsskiftet.

Vad är du för stjärntecken?

11 reaktioner till “Jungfrun förutsägelser månad för månad!”

  1. Läste alltid horoskop förut och fått ett personligt för mig. Det sistnämnde stämde på pricken och lyckades få in det nästan på dagen. Är själv fisk.

  2. Så spännande! Jag läser horoskop lite sporadiskt för skojs skull, men det är inte direkt någonting som jag tror på 🙂 Jag är född i vågens tecken.

  3. Åh vad spännande! Jag tror stenhårt på sånt här även om det i bland kan vara som du säger, dravel.. Jag vill så gärna ha den där boken! Släpps dom bara en gång om året och då när året börjar eller? Jag är Lejon!

    1. De släpps oftast i slutet/början på året. Jag tror säkerligen att du kan finna dem någonstans nu också. Önskar jag visste vart bara❤

Kommentera