Hon var lycklig, jag var lycklig och vi dansade

Ni som följt mig länge vet säkerligen dessa två saker om mig. Jag gillar rock musik och jag har en vän som gick bort för tidigt. När hon och jag umgicks så tvingade jag henne att lyssna på min typ av musik, och hon tvingade mig att lyssna på hennes typ av musik. Minns en kväll när vi gjorde oss redo för att gå ut på krogen , hon var så exalterad för hon hade hittat den perfekta ”göra i ordning sig” låten. Jag visste att det skulle vara något party relaterat och kanske någon typ av techno. Malin fixade med musiken och sa ” Nu jävlar ska vi göra oss snygga och dansa samtidigt, sjunga med ska vi också”

Hon var så lycklig så det bekom mig inte att ens tänka på att gnälla på hennes val av musik.  Det ska erkännas att jag tyckte det var lite bra, inte jätte men lite grann. Vi blev på party humör samtidigt som vi fixade oss. Hon var lycklig, jag var lycklig, hon dansade och jag dansade.

Jag har inte lyssnat på denna låt sedan den dagen. Men den dök upp på Spotify och jag fick först rysningar i kroppen sen blev jag varm och alla minnen kom tillbaks. Vi hade en helt fantastiskt kväll som jag minns med glädje. Det gör lite ont i mig att jag inte kan ha sådana party kvällar med henne längre. Men jag är säker på att hon festar loss i himlen och dansar på molnen❤

37 reaktioner till “Hon var lycklig, jag var lycklig och vi dansade”

  1. Beklagar så..vet hur det känns att förlora en vän. Fast det har gått många år så vandrar tankarna till henne flera gr i månaden.
    Men jag tycker det är mysigt att tänka på henne också, känns som man är nära då ❤️/Jenny

  2. Jag blev tårögd när jag läste detta! Vad underbart med minnen och känslor <3 Detta med musik och även dofter som kan dyka upp från ingenstans och minnen som man glömt bara flyger förbi, det är otroligt hur våra hjärnor fungerar.

  3. Så tråkigt att din vän fick lämna aldeles för tidigt, vet hur det känns när ens vänner & bekanta får lämna en för tidigt, men jag är säker på att din vän har det jättebra, och är med dig varje dag! 🙂

  4. Det är alltid tråkigt när människor går bort och allra helst när de går bort alldeles för tidigt. Klart hon dansar loss i himlen, jag tror att de som gått över till andra sidan alltid vakar över oss 🙂

  5. Förstår att det är jobbigt att inte få dessa kvällar i framtiden, men man får istället vara glad för dem kvällar man fick tillsammans <3 (vilket jag inte tvekar på att du är!)

Kommentera