Renovering & Pizza

Det har skett en liten renovering här inne. Jag har fått en ny header med hjälp utav Christer, jag kan nämligen inte göra en själv. Har försökt lära mig men det har inte riktigt gått min väg. Det var även Christer som hjälpte mig med flytten från Nouw till WordPress , det kan vara något av det bästa jag gjort faktiskt. Det ska erkännas att jag kan sskna samhörigheten på nouw ibland men inte så pass mycket att jag skulle flytta tillbaks. Jag trivs bra här. Skulle du vilja flytta över din blogg till WordPress? Hör av dig till honom så kan han kanske hjälpa dig mot betalning☺

Utöver gårdagens renovering här inne så hittade jag på en del roligheter, eller ja en del va så mycket roligare ön det andra. Jag tvättade kläder, städade lite och var iväg för att käka pizza. Hade varit sugen på det i flera veckor. Det var faktiskt det första jag sa på morgonen när vi vaknade ”Pizza Micke pizza” . Han bara skrattade åt mig och skakade på huvudet. Men vi åkte iallafall iväg till Rimbo och käkade. Jag fick min efterlängtade Hawaii men orkade inte äta upp hela. Men det vart mer än halva iallafall och det är inte illa för att vara mig.

Idag håller jag på med tvätten, och försöker distrahera mig själv så gott jag kan. Måendet är inte på topp. Men mer om det imorgon❤

Hur har ni det? Allt bra?

17 reaktioner till “Renovering & Pizza”

  1. Haha, kul kommentar sådär direkt på morgonen 😀

    Jag använder mig redan av WordPress och gjort i många år – bästa verktyget som finns.

    Hoppas ditt mående blir bättre snart!

  2. Vad fin headern är 🙂
    Jag flyttade från Nouw till wordpress, men wordpress var tyvärr inget för mig.. Därför de finns olika portaler; smaken är som baken = delad 😉

  3. Så fin header 😀 ! Haha det var exakt som mig förra helgen , jag drömde om hemmagjord pizza , och det var de första jag sa till min sambo när jag vaknade att jag ville ha de.🤣🤣

  4. Jag har länge varit inne på att byta från Nouw då jag tycker att det är så mycket krångel på sidan, men just det med gemenskapen och hur lätt det är att dela/kommentera och liknande får mig att inte göra det.

Kommentera