Sommaren går mot sitt slut!

Den här sommaren verkar ha gått mot sitt slut? Micke börjar arbeta imorgon och vi går båda tillbaks till rutiner. Trots att jag är hemma hela dagarna i stort sett så har jag några få rutiner . Under mickes semester har dem varit som bortblåsta , så de ska erkännas att jag ser fram emot att komma tillbaks till vardagen. Vi har haft en underbar sommar. Vad har vi gjort då? Inte särskilt mycket egentligen. Det vart en roadtrip till skara sommarland, vi har grillat, ätit ute, umgåtts mycket med hans föräldrar. Min syster kom över en sväng. Jag har hunnit vara hemma hos Anna 3 gånger vilket har varit riktigt trevligt.  Bäst i sommar var ändå skara sommarland, just för att vi faktiskt åkte iväg en ganska lång bit och det behövdes.

Mitt mående under de här veckorna har verkligen varit som en berg och dalbana. Det har varit extremt jobbigt i perioder men jag har tagit mig igenom det. Förra veckan insåg jag att jag har varit otroligt slarvig med mina mediciner så där har vi anledningen till mitt mående. Laddade ner en app som påminner om att man ska ta den antidepressiva varje dag. Appen heter My therapy och jag tycker den fungerar bra, har fått i mig medicinen varje dag i en vecka nu.

Givetvis har jag haft dagar då jag mått kanon också. Oftast när jag varit sysselsatt och bata följt med strömmen. Nu börjar saker och ting ljusna och det känns bra.

Hur har eran sommar varit?

11 reaktioner till “Sommaren går mot sitt slut!”

  1. Sommaren har varit toppen, har också haft mina dimpar men känner att jag kan ta dom bättre och bättre!
    Imorgon börjar vardagen någorlunda här hemma!

  2. Förutom värmen så har min sommar varit okej, trist att du mått dåligt också 💗 längtar tills vi har lite mer rutiner också, jag är verkligen en rutin människa 🙈

  3. Sommaren har varit helt ok här. Gjort massa roliga saker. Tyvärr hände två saker som inte var roligt, som tog mycket energi. Nu ligger vi på stranden på Rhodos

  4. Min sommar har vart bra den också. Vart iväg på lite olika saker, konserter, ätit ute, firat födelsedagar, umgåtts med familj och sådär =) Jag har två veckor ”kvar” och sen drar mitt nya liv igång =)

  5. Min sommar har verkligen varit intensiv. Mycket förändringar på jobbfronten och mentalt. Ser fram emot en höst med nya spännande projekt, men ändå förhoppningsvis en chans att landa lite i att jag har en plan och lite rutiner hela hösten.

Kommentera