I Ärlighetens Namn # 2 – Vad brinner jag för?

Samarbetet med Marica fortsätter, så himla roligt tycker jag. Här nedan kan ni läsa om vad hon brinner för, vad hon står för och vad hon vill utstråla. Vill ni veta hur jag ställer mig till dessa frågor? Kika då in hos Frökenrödlök för att se mina svar. Hur ställer du dig till dessa frågor? Berätta gärna i ett eget inlägg❤

Vad brinner jag för? Vad står jag för? Vad vill jag utstråla?

Jag skulle vilja skriva att jag brinner för att hjälpa folk som har det sämre än mig, men jag vet inte riktigt om jag gör det. Kanske. Jag sprider ju mitt projekt om Ung Cancer och jag arbetar som volontär på Shedo men det kanske finns mer att göra?
Spelar det någon roll egentligen? Jag gör ju faktiskt tillräckligt redan, behöver inte göra mer.

Jag vet inte riktigt vad jag skall svara på frågan om vad jag står för och vad jag vill utstråla om jag skall vara ärlig. Jag skulle vilja utstråla självsäkerhet men jag jobbar med både min självkänsla och mitt självförtroende. Utåt sätt kanske jag verkar ganska säker på/i mig själv men jag gör faktiskt inte det.
Jag skulle också vilja utstråla kämpaglöd men jag ger upp för lätt. Jag orkar inte.
Men det är mål jag kan eftersträva. Alltid något.
Vad står jag för… Oj, jag är så osäker i mig själv, jag är så osäker på allting och jag är så velig så jag vet inte vad jag tycker och tänker ibland. *funderar en stund*
Jaaa … Jag står för min kärlek till Kjell. Även om jag tidigare vart gift, sambo och haft pojkvänner så har känslorna aldrig visats och känts på detta sättet. Jag trodde för en tid sen att det berodde på att jag börjat älska mig själv men där och då ljög jag, för så är det inte .. kärleken till mig själv skiner med sin frånvaro än så länge.
Kanske för att jag äntligen hittat rätt? Om jag tänker på hur det vart i mina tidigare förhållanden så kom första bråket redan en månad in i förhållandet (hos alla) men Kjell och jag har än så länge aldrig bråkat, skrikit åt varandra och vart osams. Lite oense om vad vi tycker om saker och ting har ju uppstått men som sagt, aldrig bråk. Kanske för att han betyder så mycket mer än någon annan nånsin betytt? Möjligtvis.

Oj, det blev faktiskt ett inlägg av detta också – jag har suttit och funderat ett bra tag på hur jag skulle skriva för hade inga direkta tankar först. Men det gick ju fint detta! När man väl börjar tänka så kommer det ganska bra svar ur en!

Kommentera