I Ärlighetens Namn.# 6 – Hur skulle jag beskriva mig själv?

Att beskriva sig själv kan vara riktigt svårt. Men jag tycker att Marica gör det med bravur , trots att hon tycker det är svårt ❤Även jag har beskrivit mig själv, fast på hennes blogg. Kika in hos Frökenrödlök och läs min beskrivning. Jag ser fram emot att läsa hur du beskriver dig själv i ett eget inlägg eller i kommentarsfältet❤

Hur skulle jag beskriva mig själv? Vilka värderingar har jag?

Det är så mycket enklare att beskriva andra än sig själv, inte sant?
Jag funderar och tänker – kommer inte fram till något vettigt och bra.
Men herregud! Har jag inga värderingar?
När jag gjort fel och jag vet om det vill jag alltid be om ursäkt, jag har ibland svårt att säga det rakt ut beroende på vad jag gjort men jag står för det mesta för mina fel och en ursäkt kommer när jag väl insett det. Det är väl en bra beskrivning och en värdering som går att leva på?

Jag har inte långt till ett skratt och skrattar ofta, det gör mig glad. Skratt sprider glädje och glädje behöver vi mer av, det är ju också någonting som är bra.
Jag kan inte alltid göra allt, men har jag i alla fall försökt så är det alltid någonting. Önskar förvisso att jag inte gav upp så lätt utan hade med tålamod så att jag till slut lyckas med det jag vill göra. Men som sagt – att försöka är väl i alla fall första steget på vandringen!

Vad skulle du själv svara på dessa frågor? Har du lika svårt att beskriva dig själv som jag har?

En kommentar till “I Ärlighetens Namn.# 6 – Hur skulle jag beskriva mig själv?”

Kommentera