Här & Nu❤

Vi kanske alla är olika men ändå så lika? Vi har alla blodet av eden strömmande genom våra vener. Jag vet att ibland är svårt för dig att se. Du kämpar med vem du är och vem du vill vara. Känner du dig vilsen och behöver en vän?. Kom ihåg att varje ny början är slutet på någons början. Början till något fantastiskt. Det här är ditt liv och du har kommit såhär långt. Du måste tro, tro att här och nu är precis vart du ska vara. När du känner dig utanför och du känner att du drunknar i skuggorna av tvek, kom då ihåg att alla är mirakel på sitt egna vis. Lyssna till dig själv och inte på andra vad säger. När det känns som att du är vilsen, ensam och känner dig nere. Kom då ihåg att alla är olika. Se dig omkring, vad ser du? Det här är ditt liv och du har kommit såhär långt. Var den du vill vara, var dig själv. Du är en hjälte bland oss alla. Stjärnorna som lyser upp himmelen, ser du dem? Du är en av dem. När du känner att ditt hjärta krossas gång på gång, kom då ihåg att du är perfekt. Du är precis där du ska vara. Här och nu❤.

10 reaktioner till “Här & Nu❤”

Kommentera