I Ärlighetens Namn # 9 – Lever jag mitt drömliv?

 

Nedan kan ni läsa om Marica lever sitt drömliv. Vid det här laget så vet ni att ni kan hitta mitt svar. Det är givetvis inne hos Frökenrödlök

Lever jag mitt drömliv?

Nej, det gör jag verkligen inte, än.
Men allt kan liksom hända och drömlivet behöver inte vara just nu, det kanske är lika bra om några år. Jag vet inte riktigt.
Min första tanke på denna frågan var att mitt drömliv är gift med barn. Men jag vet ärligt talat inte om det är en dröm längre – jag vill nog mer gifta mig än ha barn för tillfället även om jag drömmer om barn. Med tanke på att jag har såna svårigheter eller jag tror i alla fall att jag har det så tänker jag att jag kommer leva ett barnlöst liv för att försöka intala mig om att det är lika bra ändå.
Samtidigt längtar jag som fan efter ett litet barn, en minimänniska av mig och Kjell.
Men är det ett drömliv? Ja kanske!

Något som är mitt drömliv är att slippa behöva känna efter hela tiden, slippa spekulera och vara så satans känslig. Att få ha vänner omkring mig som verkligen bryr sig på rätt sätt. Drömmen vore att må bra och att lära mig vad som är viktigt och inte.
Drömmen är att hitta jobbet jag trivs bra på och som jag inte får ångest över. Ett arbete som jag gärna spenderar min tid på och inte tycker är jobbigt.

Drömmen vore också att få känna mig smalare och lättare. Inte känna behov av godiset och sockret.
Kunna köpa kläder i mindre storlekar och trivas med min kropp.
Men jag har påbörjat den resan och en dag kanske jag når just den här drömmen!

Drömmer du om ditt framtida liv? Lever du drömmen just nu?

8 reaktioner till “I Ärlighetens Namn # 9 – Lever jag mitt drömliv?”

  1. Åh, håller med henne i så mycket hon skriver. Mitt drömliv idag är egentligen ingenting annat än ett liv utan stress, press och oro. Ett liv där jag kan uppskatta varenda dag och se det fina i allt runt omkring ihop med min sambo 🙂

Kommentera