Jag vill bara träffa farmor!

I flera dagar så har jag funderat på om jag ska skriva det här inlägget, samt om jag ska göra det eller inte. I flera månader så har jag och mina småsyskon försökt få tag i våran farmor, vi har varit väldigt oroliga då vi inte fått tag på henne. Jag har till och med lyft luren och pratat med min pappa men han vet ingenting enligt honom. Till slut så letade jag upp min fasters telefon nummer och frågade henne. Det ska nämnss stt min faster avskyr mig och min familj, men det har inte alltid varit så. Vi var väldigt nära när jag var barn upp till tonåren, sen fick hon någon flipp och tyckte inte alls om oss längre. Hon svarade mig iallafall att farmor är demens sjuk och var på hem. Men hom vägrar tala om vart hon är, plus att hon påstod att min far vet vart hon är. Men det enda jag fick veta av pappa var att farmor fått en god man vilket är suveränt.

När jag nämnde det till min faster så sa hon ”Ja det är så ni inte kan tigga pengar”’ Tigga pengar? Hur tänker hon där? Jag behöver inte min farmors pengar, jag vill veta hur hon mår och vart hon är. ”Ska försöka ordna en träff till er” Försöka? Det är väll bara fixa, vi är 3 barnbarn som är oroliga för våran älskade farmor och vi vill försäkra oss om att hon har det bra.

Igår kväll så kunde jag inte sova för jag låg och tänkte på henne, minnen från barnsben till sist jag såg henne. Samt vårat senaste telefon samtal.. Märkte då att allt inte var som de skulle. Jag hsr sådan jäkla ångest över detta samtidigt som jag är skit förbannad på att jag inte får veta något, att vi inte får veta någonting. Varför ska min faster sitta på sina höga hästar och inte låta oss veta ett jävla skit. Sen att min far påstår att han inte vet något gör de hela värre, vet inte vem jag ska lita på.

Jag vill bara träffa min farmor!

22 reaktioner till “Jag vill bara träffa farmor!”

  1. Men åh vad sorgligt! Helt sjukt att man kan säga sådär. ”Tigga pengar”, klart ni är oroliga över eran farmor! O det är ju klart som fasen att ni ska få träffa henne. Usch vad arg jag blir över sånt här. Hoppas ni får se henne snart! Kram

  2. Oj det lät ju verkligen konstigt att du inte får veta var din farmor befinner sig! Går det inte att kontakta kommunen eller nåt och fråga var hon bor? Det låter otroligt hårdhjärtat att inte låta barnbarnen få träffa henne. Tänk om hon saknar er och tror att ni har glömt bort henne!

    1. Min faster är hård hjärtad och en mindre trevlig människa! Det är de vi är rädda för, att farmor ska tro att vi inte bryr oss. Men det gör vi, vi bryr oss och vill träffa henne.

    1. Menar du min faster eller farmor? Farmor har vi haft kontakt med sen barnsben men inte pratat med henne på ngn månad o nu när vi försökt få tag i henne har vi inte lyckats. Så fick vi veta att hon är på hem genom mik faster ja va tvungen o kontakta.

      Min faster bestämde sig bara en dag att min familj inte är släkt med hennes

  3. Gissar att hon är på ett boende i samma stad hon tidigare bott i. Kan du ringa och kolla runt? Förklara situationen att du varit orolig och nu fått höra att hon bor på ett boende men att du är osäker på vilket

Kommentera