Det har hänt en del!

Nu var det ett tag sedan jag skrev några rader här inne och jag har hunnit med en del sedan sist. Möten på psykiatrin angående det jag skrev om sist. Tvångstankar kring mat. Det var otroligt jobbigt att prata om med min sköterska, dels för att hon erkände att hon inte var utbildad inom området samt att hon inte visste hur hon skulle hjälpa mig. Jag går på en privat mottagning och just där finns det ingen som har den utbildningen. Det slutade med att vi bestämde att jag ska träffa henne samt min läkare den 29e november. Tillsammans ska vi då diskutera en eventuell remiss till Stockholms ätstörnings klinik, eller om detta är något jag kan ta tag i själv. Vi får se vart der lider, känns iallafall skönt att det är raka rör och att de inte försöker trots att de vet att de inte kan. För mig är det viktigt att de vet vad de gör och gör de inte det så kan det bara bli kaos, jag klarar inte mer kaos.

Utöver det så har det hänt en massa andra härliga och mindre härliga saker. Precis som det ska vara. För det kan ju inte bara vara bra, eller bara skit? Eller hur?

Tänkte försöka uppdatera oftast från och med nu. Har saknat skrivandet, det är som terapi för mig☺

En kommentar till “Det har hänt en del!”

Kommentera