Hur botar man bloggtorka?

Häromdagen så fick jag en fråga av en läsare på Instagram om jag kunde komma med tips mot bloggtorka. Visst kan jag det , men de kan vara så att de inte är de bästa tipsen dock.

När jag har bloggtorka så väljer jag att antingen inte skriva alls eller så finner jag inspiration i musik eller av naturen. Jag tycker att en text ska vara så ärlig och ren som möjligt. De finns de gånger då jag har tvingat fram en text och det har inte blivit bra. Som gårdagens inlägg om pepparkakorna tex. De va framtvingat för de var några läsare som ville läsa om min vardag, och jag avskyr att skriva om min vardag. Jag vill ha djup och äkthet i texterna.

Vad tycker du om? Skriv om det du brinner för och finn en plats där du kan få inspiration. Det är mitt tips. Sen kan man alltid googla bloggtorka så kommer de säkert upp massor av tips☺

Vet inte riktigt om detta var till hjälp men jag är som sagt ingen expert☺

En kommentar till “Hur botar man bloggtorka?”

  1. Jag har inte mycket text i mina inlägg för jag vet inte vad jag ska skriva? Jag skriver lite om väder och vind och om jag har rört på mig eller vad jag gör osv. Har inte så många läsare men de få jag har, hoppas jag de tycker det är intressant att läsa.

Kommentera