Innerst inne så har jag svar på allt!

I natt fick jag äntligen sova och jag slapp mardrömmar dessutom. Dock är jag väldigt orolig i kroppen idag, jag vet varför jag är det och att jag inte kan göra så mycket åt saken. Brukar säga att man ska lägga sin energi på de man kan påverka och inte på det man inte kan påverka. Brukar dock inte lyckas så bra😂 . Jag tror dock att det blir bättre under dagen, ska eventuellt åka iväg en sväng senare idag och dwt brukar få mig på andra tankar.

Min tankeverksamhet går verkligen på högvarv idag. Jag undrar om de valen jag gjort den senaste tiden varit rätt? Det kändes bra i stunden och jag kände mig säker, idag är jag riktigt osäker. Varför kan det bara inte vara lite harmoni runtom? Jag kände harmoni hela förra veckan, kanske är därför? Så många frågor och så lite svar. Fast innerst inne så har jag nog svar på allt.

2 reaktioner till “Innerst inne så har jag svar på allt!”

  1. Jobbigt när det blir sådär och man inte kommer till ro varken i kroppen eller mentalt. Skönt att du fick sova i alla fall och slapp mardrömmar. Sömnen är ju så viktig.

Kommentera