Leka med elden

Det var superskönt att komma hemifrån en stund idag. Det gör så mycket för själen och huvudet även om det bara var till affären.

Jag köpte mig en bok som jag alleled straxt ska börja läsa, set är en serie med fristående böcker och grannen har dem andra så nu har jag och göra ett tag, läsa tant snusk😂😉

Oron jag hade i kroppen släppte för ett par timmar sedan, jag hade en olustig magkänsla och jag fick bekräftat att jag hade rätt. Ibland är det skönt att ha rätt och ibland inte. Idag var det faktiskt oväntat skönt på något vis. När jag vet vad felet är så kan jag oftast släppa det relativt snabbt och inte lägga onödig energi på det. Jag är varken arg besviken eller ledsen. Det är snarare mer ”Jahapp”.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, pratade med Jennifer i telefonen i förmiddags och det är alltid lika mysigt! Tack för din uppmuntran och för att du hindrade mig från att göra något impulsivt❤

Vad helgen bjuder på vet jag inte riktigt, vet att vi ska bjuda Mickes föräldrar på middag på söndag då det är Fars dag. Måndag ekler tisdag pker hag nog iväg en sväng och blir borta på obestämd tid😉

25 reaktioner till “Leka med elden”

 1. Det är ju så viktigt att lyssna på magkänslan, känns något tokigt ås är det oftast så. Bokinköp är förresten nästan alltid en bra investering.

 2. Ja, ibland är det skönt att bara komma iväg en stund även om det bara är till affären. Hoppas du blir nöjd med boken 🙂 Visst är det så att magkänslan ofta har rätt. Önskar dig en jättefin helg!

 3. Jag är faktiskt väldigt intresserad av att köpa fler böcker just nu, men jag har ett irriterande krav att framsidan måste se bra ut och då går väldigt många böcker borde direkt hahah. Hoppas du tycker om den 🙂

 4. Ja jag känner igen den där känslan när magkänslan har rätt och man känner typ som du beskriver. Alltid bra att lyssna på magkänslan även om det är jobbigt ibland 🙂

 5. Det är skönt att veta om man oroar sig i onödan eller inte! även om det inte är i onödan så är det ändå skönt att veta!
  Du får berätta om boken är bra sen 😀

 6. Det kan vara jätteskönt att komma iväg hemifrån även om man inte gör något speciellt!
  Det låter trevligt med Farsdagsmiddag med svärföräldrarna imorgon!😊 Hoppas att boken är bra!😊

 7. Håller med dig, ibland gör den lilla promenaden till affären så mycket. Jag älskar böcker. Du får gärna recensera den när du läst den 😊

Kommentera