Mysig middagsbjudning❤

Helgen har verkligen varit mysig. Vi gjorde inget speciellt i varken fredags eller lördags men det har varit lugnt och harmoniskt. Mysigt helt enkelt. I söndags var det ju Fars dag och eftersom jag inte har någon god kontakt med min egen far så bestämde jag att vi skulle bjuda svärföräldrarna på middag under söndagen. Vi bjöd dem på fransyska, kokt potatis,rödvinssås, bearnaisesås samt lök och tomat sallad. Jag lyckades verkligen med marinaden till köttet. Tog tyvärr inga bilder men skulle ni vilja ha recept på en god marinad? Eller kanske på hur jag gjorde med fransyskan? Ja nu bjöd vi på en rejäl stek som kallas fransyska och inte en riktig fransyska😉

Vi hade en otroligt mysig middag där vi diksuterade allt från vin till hur vi hade det på julafton som barn. Det var så mysigt att höra min svärfar berätta om hur de sprand runt hus till hus och fick agera tomte och ge ut julkort.

Jag är helt klart nöjd med helgen.

Har ni haft en bra helg?

3 reaktioner till “Mysig middagsbjudning❤”

Kommentera