Morgonljus~ Dagens budskap #4

Här kommer dagens budskap  Känns lite vemodigt att detta är det näst sista och att nästa vecka kommer jag inte vakna upp till dessa budskap. Men vem vet vad som händer längre fram🙏

I dag pratar korten om att det du jobbat med dig själv visar resultat på det sätt du önskar. Det ser också ut som du kommer igång med något kreativt som målning eller annat konstnärligt, kan också vara att du fixar upp ditt hem.
Det ser ut som du får kärt besök eller så är du den besökaren. Kärleken i stora mått väntar på dig som ser ut att leda till en fast trygg relation och du i relation kan vänta dig en positiv förändring i den som tryggar relationen än mer. Eventuella sjukdomar (som nu härjar överallt) får dig att stanna upp och reflektera över ditt liv samt kommer med det till insikt om hur du kan förändra för att nå dina mål.
Korten avslutar med att förstärka din förmåga att se hur du kan nå framgång i dina önskningar💛🧡💚

6 reaktioner till “Morgonljus~ Dagens budskap #4”

    1. Jag håller inte på med kort själv ännu, men är medial och känner av saker. Men dessa budskap är det en kvinna vid namn Hanna som lägger åt mig då jag kände att jag behövde lite vägledning❤

  1. Jag visste inte att korten var en viss period! Du kanske har sagt det och ledsen om jag missat, men hur fungerar dem? Du berätta lite att de är personliga och att själen heter Hanna men har du mer info om såna kort rent generellt? 😀

    1. Jag har tyvärr ingen mer information om korten. Det är en kvinna som heter Hanna som lägger korten för mig ich jag får budskapet varje morgon via mail. Vill du ha mer info kring sånt här så rekommenderar jag att kika in denna gruppen på Facebook https://www.facebook.com/groups/577284779369342/
      Där fann jag Hanna och hon är väldigt duktig på det hon gör🙏

Kommentera