Från hjärtat❤

Hur du spenderar din tid är vad som räknas
Alla morgondagar kommer från gårdagen.
När du känner dig trasig, ledsen, förstörd och kanske till och med hopplös. Att allt är ett misstag och att du väntar på att livet ska börja, Spenderat din sista krona i hopp om en vinst. Om det är så att allt vi har är oss så är livet värt något, det är värt att leva! När du tror ingen ser dig, hör dig eller tror på dig.. Då tar jag din hand och talar om för dig att jag gör det. Jag tror på dig, jag ser dig, jag hör dig.Jag är här för att finnas för dig. Vi är oss själva och låtsas inte vara något vi inte är. Det kan ta en stund att känna sig trygg, men jag är här för att hålla din hand och hjälpa dig på vägen. Är inte här för att dömma dig, jag är bara här för att älska dig. När ingen vill eller försöker förstå, ja då är jag här! Jag är ingen ängel med ev vacker gloria, men jag är din vän och jag är här!

8 reaktioner till “Från hjärtat❤”

  1. Vilket underbart och fint inlägg!
    Det är så fint att kunna ta emot folk som behöver en även om man kanske inte känner personen alls. Det kan vara jätteskönt att ha någon som inte är inblandad i ens liv och som man inte betalar för, som sitter där och ska analysera allt <3

  2. Fint inlägg, alla behöver en sån vän/person som du beskriver, som ser, som känner, och som är med i med och motgång. Jag hoppas att alla har minst en sån person i sin närhet. som bara är ett telefonsamtal eller sms bort. Alla behöver en sån. <3

  3. Oj vad fint. Du använder verkligen orden väl som verktyg för att framföra det du vill. Det känns som att man är ”i” dina känslor när man tar in det du skrivit. Vackert!

Kommentera