Morgonljus ~ Dagens budskap🙏

SÄ var det dags för sista budskapet denna vecka! Det har varit otroligt roligt och givande att vakna upp till detta varje morgon.

Jag tÀnkte tipsa er om en grupp pÄ Facebook som har med det andliga att göra. DÀr fann jag Hanna som gjorde detta för mig, finns mÄnga duktiga i gruppen.

Min andlighet mina tarot

Dagens budskap

I dag börjar dom med att det du bestĂ€mmer dig för blir över förvĂ€ntan…det som varit tungt, lĂ€mnar dig nu. Detta gör att du kan se pĂ„ din situation pĂ„ ett nytt sĂ€tt. TĂ€nk pĂ„ att vara dig sjĂ€lv i det du beslutar, sĂ„ blir det bĂ€st för alla.
Det ser ut att komma in en ny person in i ditt liv som blir vĂ€ldigt intensivt…denna relation gĂ„r fort framĂ„t samt uppfyller det du önskat dig i en relation. Glöm bara inte bort dig sjĂ€lv i relationen, sĂ€ger korten.
Korten pratar ocksĂ„ om att trösthandla medans du vĂ€ntar pĂ„ det du önskar ska komma till dig…korten rĂ„der dig i detta att söka inĂ„t i dig sjĂ€lv istĂ€llet, för du har förmĂ„gan att kunna manifestera det du helst vill ha in i ditt liv.
Korten avslutar med att tillitsfullt vĂ€nta dig det bĂ€sta, för dina önskningar kommer inom den nĂ€rmaste framtiden att förverkligas, đŸ’žđŸ•Šïž

3 reaktioner till “Morgonljus ~ Dagens budskap🙏”

  1. Det lĂ„ter vĂ€ldigt peppande att fĂ„ vakna upp till sĂ„na budskap varje morgon! 😀 Det blir ju nĂ„got att ta med sig under dagen och ha i Ă„tanke, och kan sĂ€kert leda till att man t ex fattar bĂ€ttre beslut Ă„t sig sjĂ€lv! 😀

Kommentera