De broar som går att bränna är brända

Att säga att allt är bra är en ren och skär lögn. Jag mår inte alls bra och varje dag jag slår upp ögonen så vill jag bara stänga ögonen och vakna när det är över. Hjärtesorgen och den brutala ångesten, jag känner mig som att jag är överkörd av en bulldozer. Ibland känns det som att jag är påväg att ta mitt sista andetag, så stark är ångesten. Jag har försökt få det värsta att bli lite bättre men det är en ständig kamp. Jag känner mig sårad och jävligt sviken, varje gång mitt hjärta krossas så försvinner tilliten. Dagarna passerar och jag är knappt medveten om vad som händer, jag bara hänger med. Drar på mig masken och låtsas att allt är bra, men det har det inte varit på flera månader. Personer jag har berättat mina innersta tankar och hemligheter för har visat sin sanna sida och det har inte varit vackert. Men huvudsaken är ju att dem är lyckliga och har det bra, eller hur? Ett brutet förtroende som detta kommer aldrig kunna repareras, de broar som går att bränna är brända. Jag har bokstavligen fallit ned på knä och bett till högre makter att orka andas, att få EN dag utan ångest.

Jag tänker inte låta ångesten och sorgen vinna denna gång. Det får fan räcka nu.. Att försöka få det värsta lite bättre är inget alternativ länge. Det enda alternativet är att jag SKA få allt att funka

20 reaktioner till “De broar som går att bränna är brända”

 1. Huvudsaken är inte alls att DE skall må bra, det är DU som är viktigast i ditt liv och när de väljer att såra dig på det sättet och bryta tilliten och allt vad det är så är det DEM som förlorar och inte du.
  De är energitjuvar och sådana behöver du inte i ditt liv, det är sorgligt och tragiskt när sådant här sker men försök att tänka att du har det så mycket bättre utan dem i ditt liv.

  Jag finns här, skriv om du behöver <3

 2. Så tungt med sorg och ångest. Svek gör så himla ont..
  Men du kan ta dig vidare nu så du kan börja må bättre. Den som sviker är ändå inte värd ens energi.
  Kram <3

 3. Frågan är om det finns så mycket värre saker än att bli sviken och sårad av människor man har förtroende för och litar på. Det har hänt mig gång på gång, och senast i somras. Då fick jag så hårda hugg i ryggen att jag undrade hur jag skulle resa mig igen. Tyvärr finns det onda människor – riktigt j-a onda faktiskt. Men jag reser mig igen, för dessa patetiska små kryp ska inte få äga mina känslor. Karma tar hand om dom en vacker dag. Trösta dig med det du också!❤

 4. Skönt att du har vänt det till ”ska”. Jag lämnar ett citat som hjälpt mig att resa mig upp tidigare:
  ”Life isn’t about how hard you can hit. It’s about how hard you can get hit and still get up”.

 5. Stackars finaste vännen! Låter som du har gått igenom någonting riktigt tungt. Ångest är verkligen för jävlig 🙁 Skickar STORA kramar till dig <3

 6. Fina du, vad ledsen jag blev av att läsa det här inlägget! Jag förstår att det gör ont som fan och att ångesten kväver dig, men människorna som har svikit dig på detta sättet är inte värd dina tårar. Ta hand om dig! <3

 7. så synd att du mår som du mår <3
  usch den känslan när man blir så fruktansvärt sviken vet jag så jag kan förstå dig när man inte känner personen som varit ens bästa vän som man trodde :/

  glöm aldrig hur stark du är, du kommer kunna ta dig igenom detta finaste du

 8. Så smärtsam känsla när man blir siken av någon man trodde man kunde lita på. Har varit där i den känslan många gånger och varje gång så försvinner tilliten till människor mer o mer. Men jag tror på dig att du kommer må bättre snart <3

 9. Men fy. Det låter som du gått genom något frukansvärt och jag vet inte riktigt vsd jag ska skriva, utan att de blir klyssigt. :/ jag hoppas iaf att det löser sig för dog och att du kan se det positiva i det som hänt Iaf. kram på dig.

 10. Lider med dig, förstår att det måste vara jobbigt och jag har själv varit där för typ 4 år sedan, jag tog mig tillslut ur det hoppas att du också gör det

Kommentera