Kärleksbrev❤

Ibland undrar jag verkligen vad jag har gjort för att förtjäna en sådan underbar man som dig? Jag ser tillbaks på mitt liv och tänker på all skit jag sagt och gjort, även det beteende jag haft under vårat förhållande. Det har varit så mycket upp och ner under de senaste åren, men på något sätt så står du och jag ändå jävligt stadigt. Det kallar jag äkta kärlek och ren jävla styrka. Att få uppleva de känslorna jag har för dig är helt otroligt. Varje gång jag frågar hur du orkar med mig och mitt mående så kommer svaret ”Jag älskar dig svårare än så är det” När jag hör dem orden så vet jag med säkerhet att det enda som är stadigt i mitt liv är vårat förhållande. Men livet i sig är rackigt och så får det vara.

Vi tar dag för dag tillsammans, så länge det är du och jag så känns det som är kämpigt lite lättare.

Jag älskar dig till sista talet Michael, ett liv utan dig vore inget liv för du är mitt liv.

6 reaktioner till “Kärleksbrev❤”

  1. Det är så underbart när man känner sån stark kärlek. Och man ska aldrig tänka att man inte förtjänar det, för alla förtjänar att någon gång få känna äkta kärlek och bli knäsvag av att bara se personen njut av er kärlek och hoppas den håller livet ut 🙂

  2. Så fint skrivet!❤️ Det är så äkta kärlek ska vara! Det mesta i livet går upp och ner, och ingen människa är perfekt. Men när det är äkta kärlek finns man ändå alltid kvar för varandra!❤️

Kommentera