I ärlighetens namn # 15 – Vilka möjligheter söker jag efter? Hur kan jag skapa dessa möjligheter?

Detta är Maricas svar på frågan Vilka möjligheter söker jag efter? Hur kan jag skapa dessa möjligheter?

Jag söker väl egentligen inte efter några direkta möjligheter för det känns som att jag redan har dem eller är mitt upp i dem. Som att skapa mig en trygghet ekonomiskt och få en bra grund att stå på genom att utbilda mig till hälsopedagog. Genom att jag gör vad jag kan, försöker så gott jag kan och kämpar så tror jag att möjligheterna är stora att jag kommer ta examen med rätt poäng och godkända betyg. Lärarna och mina kurskamrater ger mig möjligheterna till att lyckas, nu gäller det bara för mig att ta till vara på dessa helt enkelt.

Sen vill jag ha möjligheten till att skaffa barn och skapa mig en familj tillsammans med Kjell. Tydligen har jag lite svårare att bli gravid på grund av min väldigt oregelbundna menstruation som beror på att jag är överviktig, så samtidigt som möjligheterna till att bli med barn finns genom att vi ligger med varandra när vi känner oss sugna så försöker jag samtidigt maxa möjligheten till ett plus genom att försöka gå ner i vikt. Vi får helt enkel se hur allt går.

Glöm inte att kika in hos Marica för att se mitt svar på frågan❤

Kommentera