Morgon rutin

Såhär under vintertid dricker jag väldigt mycket te. Min favorit är kamomill eller hallon te. När jag gick i gymnasiet så svepte jag säkerligen 8 koppar hallon te om dagen. Riktigt så mycket dricker jag inte nu, kanske 2 koppar varannan dag.

När jag städade i skafferiet häromdagen så hittade jag ett te jag köpte hem förra året men inte testat. Märket är pukka och det är ekologiskt och koffein fritt vilket jag tycker är riktigt bra. Just detta te jag hittade i skafferiet är ett detox te, men jag är inte speciellt säker på att det faktiskt detoxar kroppen. Det är väldigt gott och innehåller Anisfrö , fänkålsfrö , kardemummakapsel  lakritsrot, koriander, och sellerifrö.
Det är ganska mysigt att brygga sig en kopp te en kall vinternorgon.

Är ni te eller kaffe personer?

24 reaktioner till “Morgon rutin”

 1. Pukka gillar jag! Jag är en te-person, dricker inte ens kaffe och har aldrig gjort. Dricker mycket mer te nu när det är vinter och kallt – det är ett måste särskilt på morgonen. 🙂

 2. Jag är en klar te-person. Jag kan inte dricka kaffe alls, jag tucker att det är sååå äckligt. Däremot gillar jag lukten av nybryggt kaffe, det känns tryggt och hemtrevligt typ.

 3. Tea känns så mysigt men det har aldrig blivit något som jag fastnat för. Dricker det bara när jag är sjuk 😅 annars är det kaffe som gäller för mig 🙂

 4. Jag är lätt en teperson. Kommer aldrig bli så vuxen att jag dricker kaffe. Vissa dagar dricker jag en hel kanna….. Det är så intressant det här med detox. Vissa menar på att det funkar och andra att kroppen avgiftar sig själv så det inte behövs. Jag är någonstans mitt emellan.

 5. Det teet lät ju faktiskt spännande!!
  Jag är en kaffetorsk… haha!!!
  Dricker några koppar om dagen och får abstinens om jag hoppar kaffe en hel dag :/

  Hoppas du får en fin kväll,

  kram kram

 6. Jag är en kaffeperson! Har gillat kaffe sen jag var liten men har aldrig tyckt om te tyvärr.. Det verkar så mysigt med en kopp på kvällen eller när man är sjuk, men jag gillar inte den typiska te smaken som alla te har.. :/ Brukar dock dricka varm mjölk med chaipulver 😀

 7. Har inte hört om Pukka tidigare men det lät spännande med kardemumma som jag älskar och laktitsrot. Jag älskar både kaffe och the så måste jag välja säger jag kaffe.

 8. Jag har faktiskt aldrig varit varken en te eller kaffe person, dricker nästan ingenting utom vatten! Har aldrig förstått det goda med det, faktiskt haha.

 9. Jag är varkens te eller kaffe människa. Klarar knappt av te ens, önskar dock att jag va en te människa, eller kaffe med förresten. Låter så gott med vissa kaffe och te sorter. Jag visste inte att det är koffein i te? :O Lärde jag mig något nytt idag 😀
  Jag klarar bara av varmchoklad från vår kaffemaskin, vi har den endast för gäster som vill ha kaffe och att jag dricker varm choklad haha!

  Jag är en pepsi max människa, från morgon till kväll hihi! Kram

Kommentera