Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vad är viktigt för mig just nu?

För drygt 8 månader sedan så hade jag en hel del utvecklings samtal med mig själv här i bloggen. Jag tänkte att jag ska köra igång med det igen då jag tycker det är superviktigt att rannsaka sig själv ibland. Det ger så otroligt mycket också. Har även tänkt att jag ska jämföra svaren på frågorna, se om jag svarar samma eller om jag faktiskt utbecklats lite som person och tagit mig förbi lite hinder. Det blir väll spännande? Det tycker jag iallafall

Vad är viktigt för mig just nu?

Det är så mycket som jag tycker är viktigt både just nu och överlag. Känner att det är superviktigt att jag ser över min kost och motion, inte för att jag behöver gå ner i vikt. Jag älskar min kropp och tycker jag är snygg som tusan😉 . Tänkte mer för att det är hälsosamt att komma ut på lite promenader, äta det jag tycker om men kanske se till att lägga till lite grönsaker.

Något annat som jag vill fokusera på och lägga ner energi på är min mediala sida, jag menar utövar jag inget medialt så finns den bara där. Det gör ju ingenting att den bara finns där, men jag tänker att om jag använder den mer så utvecklas jag och kanske kan hjälpa fler personer om det behövs? Det är så brett men så viktigt för mig.

Såhär svarade jag på frågan i somras!

Jag är en väldigt stressad person och jag försöker att finna någon slags balans . Harmoni är väldigt viktigt just nu. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska få det lugnet i kroppen som jag behöver. På ett eller annat vis så kommet jag lyckas. Hälsan är alltid viktig och ska alltid komma först. Utöver det så är min sambo,vänner och familj viktiga och det är inte bara just nu utan de är alltid viktiga!

Balansen har jag faktiskt funnit och det är riktigt skönt. Jag stressar sällan upp mig och tar dag för dag som de kommer. Målar inte upp problemen förens jag har dem framför mig. Så min mentala hälsa är betydligt mycket bättre än vad den var sommaren 2018. Givetvis är det fortfarande så att jag mår skit ibland men det gör vi ju alla? Samt att min familj, sambo och vänner är fortfarande viktiga för mig. Det vore väll riktigt konstigt annars😘

Vad är viktigt för er just nu?

14 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~ Vad är viktigt för mig just nu?”

  1. Men vilken smart grej att ha utvecklingssamtal med sig själv. Kul att läsa skillnaden mellan du nu och för åtta månader sedan.
    Jag har så många bollar i luften och saker som är viktiga för mig att jag skulle behöva sätta mig en dag och bara strukturera upp allt. När jag ska göra vad. Hur mycket tid varje grej får ta och så vidare.

  2. Bra idé med utvecklingssamtal med sig själv!! Skulle dock själv tycka det var rätt svårt då man så lätt fastnar i egna tankebanor. Sen när nån annan säger nåt så är det som att ”ja, just det, varför tänkte jag inte på det?!”. Vad skönt att kunna tänka om sig själv att man är snygg!! Fler människor borde kunna känna så om sig själva!

  3. Jag borde nog också ha ett sånt samtal med mig själv, men då måste jag nog skälla ut mig själv först så jag kan vara ärlig ngn gång mot mig själv 😛

  4. Har aldrig hört att nån har utvecklingssamtal med sig själv men så roligt om det funkar 🙂 Promenader är det riktigt skönt att ta men kanske roligare på sommaren 🙂

Kommentera