Min vackra Regnflicka

Idag är det 8 år sedan min vackra regnflicka fick vingar och himmeln fick en ny ängel att ta hand om. Det känns inte som 8 år utan som igår. Jag kommer ihåg när jag fick beskedet, det regnade ute och jag hade precis kommit hem i från en gemensam vän till oss. Jag brast ut i tårar och skrek rätt ut. Valde att gå ut och sätta mig i regnet i bara pyjamas, jag skrek gång på gång att det här kan inte stämma. Så förtvivlad har jag aldrig varit tror jag. Min mamma kom ut och försökte få mig att komma in igen, för jag kunde ju bli sjuk. Det var ingenting jag brydde mig om, min bästa vän hade precis dött. Nyfikenhet kan vara livsfarligt , Malin var nyfiken på allt och ville testa allt. Jag tyckte det var en väldigt fin egenskap fram tills det tog hennes liv.

Jag vet att hon har det bra där hon är nu, hon mår mycket bättre än vad hon gjorde innan hon somnade in. Jag ser framför mig att hon studsar på molnen varje gång det regnar. Regnet var hennes, ja hennes. Det var så hon uttryckte sig ”Michaela regnet är mitt och det får mig att känna mig levande”. Minns de kvällar vi satt på hennes altan och lyssnade på regnet, vi hade så många fina stunder.
Varje gång det regnar så tänker jag tillbaks på de kvällarna med en varm känsla i kroppen.

Tills vi ses igen min vackra regnflicka❤

10 reaktioner till “Min vackra Regnflicka”

 1. Åh, det finns ingenting som kan beskriva den smärta en känner när ens bästa vän går bort. Min bästa vän dog för fyra år sedan och den smärtan var obeskrivlig. Beklagar verkligen din förlust. <3

 2. Åh fina människor ska man inte behöva mista.
  Beklagar verkligen, och jag tror som du att hon är med dig när det regnar!
  Skickar ett gäng styrkekramar!!!
  (((((( KRAAAAAM )))))

 3. Jag kan bara beklaga den förlusten du, och världen, upplevde. Världen säger jag för att du beskriver henne med sådan kärlek att jag snabbt förstår att det hon skulle ha påverkat många andras liv om hon hade fått chansen.

  Med tanke på ditt tidigare inlägg; Utveckla din mediala förmåga, du är inne på rätt spår så våga ta steget. Du är viktig och din förmåga kommer definitivt att hjälpa även andra.

 4. Så hemskt att behöva mista en nära fin vän så tidigt. Blir ändå lite varm över att du tänker på henne och det fina ni hade. Är säker på att ni ses igen. Beklagar förlusten.

Kommentera