De sju haven

Halloj på er!

Jag hoppas ni mår bra och att ni haft en riktigt bra helg. Igår var jag ute på dem sju haven tillsammans med Micke, Helen, Eva, Jocke och Elias. Vi åkte Eckerö linjen som avgår från Grisslehamn då Elias arbetar som bartender på båten. Han var ledig igår så då passade vi på att möta upp honom på färjan och så åkte han med oss hem efter resan. Vi började med att äta lite frukost och jag märkte ganska snabbt att detta kommer bli en vågig tur, det gungande på ganska bra. Illamåendet slog till nästan på en gång men jag försökte ignorera det samtidigt som jag sippade på min alkoholfria drink. Ja jag drack inte den till frukost utan det kom senare😉 Illamåendet gick över lagom tills vi skulle äta buffe på hemvägen. Eckerö linjens mat slår det mesta med hästlängder, allt var riktigt gott och vi alla åt rikligt med mat☺

Det var faktiskt riktigt skönt att komma iväg ett par timmar. Så fort illamåendet vsr borta så kunde jag verkligen njuta av att vara på havet. Havet är mitt happy place, jag finner så mycket harmoni och glädje av att se vågorna.

Vad hae ni gjort i helgen?

10 reaktioner till “De sju haven”

  1. Åh så underbart att åka båt 😍 Vad skönt att illamående släppte. I höstas när jag åkte med viking line blev jag så åksjuk att jag var tvungen att gå och lägga mig tidigt. Jättetråkigt då vi firande en vän som fyllde 30.

Kommentera