Utvecklingssamtal med mig själv ~Vad ger mig energi?

Nu är det dags för ett ytterligare utvecklingssamtal med mig själv. Jag har tänkt att jag ska köra detta 1-2 gånger i veckan då jag tycker det är väldigt givande, och jag kommer jämföra mitt svar med det jag svarade för ett par månader sedan. Antingen så har jag utvecklats eller så är jag fast i samma tankebanor,men det behöver absolut inte vara negativt.

Vad ger mig energi?

Solen har alltid givit mig energi men under vintern så har solen knappt kikat fram här där jag bor. Idag står solen högt och jag känner mig väldigt rofylld och piggare. Jag har alltid älskat havet/sjön trots att jag var med om en drunknings olycka som barn. Vattnet fyller mig med energi och harmoni. Efter en dag på sjön så mår jag riktigt bra och är fylld av positiv energi. Ärlighet,passion,kärlek och vänskap värderar jag väldigt högt då det ger en massa energi.

Såhär svarade jag i somras, ingen större förändring på denna fråga😉

Jag vill ju nämna det självklara vilket är sol och värme. Jag har mått betydligt bättre de senaste dagarna än vad jag gjort på länge. Kännt mig mer energifylld och glad , det har nog med solen att göra. Jag samlar ofta energi vid vattnet/havet då jag finner det så rogivande. När vi var ut på havet för ca 2 veckor sen så kände jag mig riktigt energifylld och harmonisk.

Östersjön🙏

Vad ger dig energi?❤

31 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~Vad ger mig energi?”

 1. Vad intressant att läsa om vad som ger dig energi. Havet, sol och värme är något som ger mig energi mest. Men eftersom jag inte har havet så nära så blir det inte att jag samlar energi där så ofta. Något annat som ger mig energi är min älskade pilates, ja träning över huvudet taget så jag är glad att jag ska komma igång lite smått igen.

 2. Verkligen ett intressant inlägg! Solen är ju verkligen det bästa som ger energi, det får jag också massa energi ifrån. Något som även ger mig energi är när jag gör saker som jag älskar tex, spela in videos eller blogga 🙂

 3. Vad som ger mig energi? Faktiskt vara intim med mannen men det är ju vetenskapligt bevisat att våra endorfiner kommer i massor då, sen om jag får något gjort då känns de som en klapp på axeln 🙏

 4. Väldigt intressant att läsa dessa inlägg. Ger mig reflektion över mitt egna liv. Solen är verkligen underbar, blir så glad av den och den ger verkligen energin man behöver.

 5. Definitivt solen! Jag märker hur mycket gladare jag blir när det är en solig dag, jämfört med en mulen! Har därför jättesvårt att komma igenom den mörka vintern.

 6. Men herregud KVINNA! Vilket fantastiskt intiativ. Varför har jag inte tänkt på det här tidigare? Är så blown away just nu så tror att jag måste börja med ett utvecklingssamtal i månaden nu framöver. Tack för tipset ❤️

 7. Vilken fin sak att göra, jag tänker att en sådan här lista synliggör det viktiga för en :). Jag skulle kanske prova detta själv, för jag mår ju också dåligt väldigt ofta detta kanske får mig att se något positivt ibland 🙂 .

  Det där med solen som du svarat i somras stämmer för mig med. Jag var väldigt glad idag när det droppade från taken och kändes varmt i solen 🙂

 8. Tror det är bra och sitta ner och ransaka sig själv ibland och se vad man kan göra för må bättre. Eller så. Solen får mig med att må bra. Och min son och att få vara nära havet och då gärna fotografera! 🙂

 9. Vilket bra tips att göra! Ska nog också testa det och se om det ger mig något. Något som både ger och tar energi är min son! Han tar energi på ett positivt sätt men ger så mycket mer tillbaka.

 10. Positiv energi för mig är både avkoppling men även att få uppleva nya saker, göra saker som jag mår bra av och önskar. skogen, Havet. Jag brukar göra bra, bajs och bäst varje kväll innan jag ska sömna

 11. Solen ger mig också energi, i dag var det vårväder och jag fick en hel del gjort. Mår riktigt bra 👍
  Kul att kolla tillbaka vad du svarade sist, superbra att hålla koll på hur det ändras osv.

 12. Håller med dig om solen/ljuset, det ger mig energi och mina barn såklart. Har fått en mycket bättre plats på jobbet där jag ser ut och ser dagsljuset och vilken skillnad det blir

 13. Vad härligt att du prioriterar dig själv och att fråga dig vad som får dig att må bra! Det borde vi alla göra då och då 🙂 Solen är verkligen en sådan sak för mig också. Det känns underbart att det börjar bli ljusare nu! Kram

Kommentera