En dag i Sollentuna kyrka ❤️

Vilket tråkigt väder det är idag, jag hade tänkt ta mig en promenad. Dock så finns det ju inga dåliga väder bara dåliga kläder. Precis så är det och jag har bara dåliga kläder 😏

Igår var det en riktigt mysig dag, vi var i Sollentuna kyrka för att döpa mitt kusin barn Hugo. Jag är så glad att vi fick ta del av den fina ceremonin. Hugo kommer växa upp och bli en underbar person, det känner jag på mig. Han har ju faktiskt världens coolaste mamma och släkt som alltid kommer finnas där för honom ❤️

Nästan hela släkten var där och det var riktigt kul att träffa alla. Vi ses alldeles för sällan.

Det bjöds på fika och jag ska erkänna att jag halvt som halvt ignorerade min diabetes. Jag åt lite tårta och en bulle.. Blodsockret höjdes till 10.1 ganska snabbt, men sänktes faktiskt lika snabbt. En promenad till bilen och i affären gjorde susen. När vi kom hem hade det sänkts till 5.3. Så det är faktiskt inte så illa.

Hoppas ni har haft en bra helg🙂

8 reaktioner till “En dag i Sollentuna kyrka ❤️”

  1. Vilken mysig dag. Förr kändes det som om de med diabetes behövde sockerfritt, men idag upplever jag att de flesta kan äta som vanligt nästan.. Att ta en bit kaka ibland är inte mer farligt än för oss andra 🙂

  2. Mysigt med dop! Håller inte med när de kommer till dåliga kläder. fy regn är dåligt väder när de kommer till att man vill göra något utomhus

Kommentera