En kväll i trädgården ❤️

Halloj.

Igår kom Micke hem tidigt från jobbet då han är ledig idag, det blir oftast så när han är ledig dagen därpå. Jag har absolut ingenting emot det utan det är snarare så att jag uppskattar det. Vi tog en tripp till affären och handlade lite korv och korvbröd då vi bestämde oss för att det skulle bli middag. Att något så simpelt kan vara så gott, självklart så grillade vi ute i trädgården och bjöd även hans föräldrar på mat. Det är ju så trevligt när vi är fler tycker jag.

Grillmästaren 😍

Vi satt ute i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.. Micke drog fram whiskeyn och en del öl som de alla satt och njöt av, jag höll mig såklart till alkoholfritt 😉.

Ett misslyckat försök att se farligq/coola /arga ut🤣

Det var faktiskt riktigt roligt att sitta och observera dem, ju fullare dem blev desto djupare vart diskussionerna. Vi kom in på det här med tro och kyrkliga ting. Mysigt att göra vad alla hade och säga kring det. Visade sig att jag inte var så ensam om att tro på änglar och det var ganska skönt.

Alltid samma min 🤣

Vi satt ute i trädgården in på småtimmarna och jag var den första som ville gå och lägga mig, och då gick alla andra också och la sig.

Sov rätt länge idag men kände mig inte särskilt utvilad när jag vaknade. Om en stund så ska det bakas äppelpaj tillsammans med svärmor. Ska bli riktigt mumsigt..

Firar ni nationaldagen idag?

22 reaktioner till “En kväll i trädgården ❤️”

 1. Åh vad kul att han kom hem tidigare till dig!
  Haha alltid kul när man är nykter och andra blir fulla så man kan höra deras konversationer

 2. Vad mysigt att få lite sådär extra tid med honom, det är ju det bästa när man får umgås lite extra med sin käraste. Nej vi firar inte alls faktiskt 🙂

 3. Håller med om att korv med bröd är så gott. Tröttnar liksom aldrig på det 😀 Visst är det kul med djupa om allt och så roligt att lyssna på andra när de blir onyktra 😀

 4. men åh vilken mysig dag, ja det måste var väldigt spännande att sitta nykter själv och lyssna hur disskutionerna går hoss dom andra haha <3

 5. Alltså, grillad korv med bröd måste vara bland det mest underskattade som finns. Sååå sugen jag blev nu. Haha! Vilken fantastiskt härlig kväll ni fick!

 6. Låter som en härlig kväll och dag ute i trädgården, och korv med bröd är verkligen så underskattat för det är verkligen så gott 😊

 7. Vilket härligt vardagsinlägg att få läsa! Grilla korv tycker jag är underskattat. Det är ju så gott! Jag har inte firat nationaldagen. Inte på annat sätt än att vara med barnen.

 8. Haha tänk vad man kan få reda på när folk är fulla haha, jag tror också på änglar har alltid gjort det och samlat även på änglar 🙂

 9. Underbart! Äslkae att sitta o prata i timmar om allt möjligt. Saknar de måste ta tag i de med någon vän snart

 10. Låter som ett bra sätt att fira nationaldagen. Jag firade inte direkt men det blev stenhård träning i värmen sen chill hos mamsen. 😋😍

 11. Hoppas att nationaldagen blev riktigt bra även den och äppelpaj lät ju förträffligt gott. Visst är det intressant att se hur alkoholen påverkar andra när man kan iaktta det nykter?

 12. Korv är verkligen en utav de mest underskattade måltiderna någonsin. Och man kan ju variera tillbehören i all evighet. Tycker också om när vi är fler och bjuder mer än gärna över folk. Så kul!

Kommentera