Fritidshus

Detta inlägg är i samarbete med https://lovangersbygg.se/

Jag har länge drömt om att köpa en tomt där jag och Micke kan bygga oss ett fritidshus som vi antingen ska bo i året om eller under sommaren. Nu när vi ska ha barn så känns det som att det är något jag verkligen vill göra när vår son blivit lite äldre. Tänker mig att det ska ligga väldigt naturnära och att det är stora fina ytor på tomten. Vill kunna plantera både bär och blomster och det vore så himla häftigt att odla så mycket som möjligt. Tänk att bara kunna gå ut i trädgården och hämta en zucchini eller så.

Men hur ska huset se ut då? Skulle vilja att det är iallafall 3 rum och kök samt toalett om jag får drömma helt fritt. Skulle vilja måla huset i en ljusgrå färg med vita knutar, likaså fönsterfodret ska gärna gå i vitt. Givetvis skulle jag dekorera fönsterbrädorna inne i huset med olika blomster och fina prydnadssaker. Själva fönsterbrädorna skulle vara i vitt eller i någon naturlig fin färg. Självklart så vill jag ha en altan som jag kan sitta vid och mysa om dagarna också.

Jag har aldrig byggt ett hus i hela mitt liv och har alltid tänkt att det krävs väldigt mycket arbete och kunskap. Men vet ni jag har haft fel och det är jag glad för. Inne hos lövångers bygg så finns det olika paketlösningar för att bygga sitt eget fritidshus. Alla mått är färdiga och det spelar ingen roll om du har tummen mitt i handen eller inte, det ska vara lätt att bygga hus. Har spanat in en paketlösning som jag skulle kunna tänka mig.

Givetvis skulle jag även välja till de 2 tillvalen som finns, både isolering och husgrund.

Har ni också drömmar om att bygga hus?

2 reaktioner till “Fritidshus”

  1. Nja, jag skulle nog vilja ha ett hus med lite historia om vi skulle köpa hus. Det känns charmigt på något sätt, dels att få göra om till sitt eget men även tanken av att små barnafötters spring har ekat genom huset tidigare. Jag har en enorm respekt för äldre hus och de kan nästan kännas som lite levande när man tänker tillbaka på allt som kan ha utspelats just där. Givetvis blir det ännu mer spännande om man forskar lite i husets bakgrund också..

Kommentera