Möte på psykiatrin

Hej på er!
Usch jag är verkligen inte pigg idag så natten var ganska kämpig, så himla mycket tankar och funderingar kring allt. Sen kan jag sällan sova när jag ska iväg dagen därpå, självklart somnar jag men det tar sisådär 3 timmar. Det är mycket som komma skall och jag har ingen som helst kontroll över, allt kommer såklart bli bra i slutändan🙂

Idag så står det faktiskt lite på agendan och det känns rätt bra, jag är ganska less på att bara sitta hemma.. Även om det egentligen behövs idag med då jag är lite krasslig och mår inte helt 100. Det värsta när man är lite krasslig är att blodsockret krånglar också, blir galen 😂

Men jag kan inte vara hemma idag då jag har ett möte på psykiatrin och där har jag inte varit på hela sommaren, vilket berott på semester och annat. Det ska bli otroligt skönt att få prata av mig lite och berätta allt som hänt under sommaren, jag tänker mest på när jag blev inlagd. Sen måste jag ju berätta att jag ska flytta för jag vet inte riktigt om jag kan/får gå kvar där när jag byter både län och kommun? Självklart så hoppas jag att det hela kommer sluta i att det är upp till mig då jag inte ens bor i den kommun psykiatrin ligger. Den sköterskan jag går till har jag haft i över 10 år och hon arbetade i den kommun jag bor i de första 7 åren, sen bytte hon mottagning och jag valde helt enkelt att följa med då jag inte litar på någon annan och orkar inre lära känna någon ny. Så ja vi får se vad hon säger helt enkelt 🙂

14 reaktioner till “Möte på psykiatrin”

  1. Vad jobbigt att du är lite små krasslig nu. Jag hade nog gått kvar om jag gillade sköterskan och inte litar på andra. Om det inte blir allt för långt att åka så klart. 🙂

  2. Trygghet och tillit är verkligen a och o om man ska trivas med sin psykolog. Behåll psykologen då de e svåra att hitta. Har försökt att hitta i 15 år men har fortfarande ingen 🤷‍♀️🤦‍♀️

Kommentera