Företagarna

Detta inlägg är i samarbete med Företagarna

När jag var yngre så hade jag en dröm om att starta eget företag, det ska erkännas att jag fortfarande har stor artade drömmar kring det hela. När jag gick handelsprogrammet på gymnasiet så gjorde jag upp en plan för min framtid. Jag ville öppna ett café där jag skulle göra egna bakverk, ha lite live band samtidigt som jag skulle sälja cd skivor i kategorin rock. Visste inte hur jag skulle nå min dröm om detta så det förblev en dröm.

Om jag skulle sätta detta i rullning i dag så vet jag vart jag kan vända mig för att få lite praktisk hjälp och kunskap kring att driva ett företag. Har ni hört talas om företagarna? Jag hade inte det fram tills för vara någon dag sedan. Företagarna företräder över 60.000 företagare och har 240 föreningar. De erbjuder bland annat nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Personligen så tycker jag att det är helt fantastiskt att detta finns då det vekar vara en djungel med att starta eget, ja så är det iallafall för mig. Man kan bli medlem på hemsidan och när man blir det så finns det bara en massa fördelar. Du får olika medlemsförmåner som bla är : Förmånliga rabatter på SJ, IKEA, Volvo, BMW, Tele2, SEB, Best Western och BRA Flyg. Som medlem har du tillgång till obegränsad juridisk rådgivning per telefon och e-post och bra priser för dig som behöver praktisk hjälp att lösa en tvist.

Det finns olika typer av medlemskap men jag skulle ha valt att bli solomedlem då jag inte har några anställda. Företagarna hjälper till med väldigt mycket så fort man blivit medlem.

Detta är lite av det som du får hjälp med:
Kostnadsfri juridisk telefonrådgivning
Möjlighet att nyttja drygt 30 olika medlemsförmåner
Ett affärsnätverk både på din ort och i hela Sverige
Prisvärda försäkringar för dig och ditt företag och alltid 3 månader försäkring utan kostnad (Garant Grundplus)
Du är med och påverkar Sveriges småföretagarpolitik så det blir enklare att driva företag

Som jag nämnde innan så tycker jag att det är bra att detta finns, för hur ska man veta vart man ska börja? Vart ska man vända sig och så? Det är där företagarna kommer in.

Har du någon dröm om att driva eget?

Kommentera