Måndag

Måndag åh underbara måndag 😊

Grabben väckte mig vid 4 imorse, han tyckte det var dags att gå upp🥴. Tror det beror på att han somnade super tidigt igår, han var så himla trött hela dagen.

I helgen så var vi och hälsade på Mickes föräldrar då de behövde hjälp med att flytta ett släp, bara Mickes bil som har dragkrok.. Ja inte bara därför vi va där såklart. Vi hade inte träffar dem på länge och då tyckte vi att det var dags. Sen tycker jag att det är viktigt att Charles får en relation till sina farföräldrar 😊 Vi fikade och diskuterade allt mellan himmel och jord innan vi åkte hem, riktigt mysigt faktiskt.

Mina coola killar ❤️

Annars har det inte hänt något särskilt i helgen faktiskt. Vi kollade serier igår och käkade hemmagjord pytt i panna till middag, riktigt gott.

Vad har ni gjort i helgen?

Idag ska vi försöka komms ut på en promenad om vädret tillåter, skönt att röra på sig. Jag hoppas ni får en fin dag😊

17 reaktioner till “Måndag”

 1. Skönt att umgås med svärisarna lite, hehe. Vädret har ju varit på topp. Vi har mer eller mindre bara varit i garaget hehe. Idag ska jag jobba 12,5 timmar.

 2. Men fina fina Charles! JAG ÄLSKAR HANS TRÖJA! Här hemma kallar vi Frank för kvart över fem-monstret för han går aldrig upp senare än så, men mer och mer ofta tidigare än så.. Suck! Det är skönt att veta att det är en fas iallafall, och att det blir bättre, tills det kommer någon ny jobbig fas.

 3. Så mysigt att träffa farmor och farfar!
  Charles är ju så otroligt söt!!

  Vi har bara varit hemma hela helgen pga. lockdown. Men det har faktiskt varit väldigt mysigt.

  kram kram

 4. Min helg bestod mest av jobb 🙂 Gud vilke. Söt tröja alltså ja dör ❤️😍😍😍 Åhh va mysigt att träffa farmor o farfar 👌🏻 Vid 4 på morgonen är jag död hahah

 5. Helgen har bestått av familjemys kan man säga!
  Jag traskar på oavsett vädret men är ju lättare då jag inte har en barnvagn som krånglar till det hela när den måste täckas för att inte barnet ska bli blött =)

 6. Men så söt han är! Och vad fort det går, tyckte han föddes nyss… mysigt att få umgås lite, tycker också det är viktigt med relationer till far & morföräldrar!

 7. Men åh, lille Charlie, vilket litet charmtroll han är. Drar min slutsats av bilderna. 🙂 Mysigt att träffa svärföräldrarna en sväng. Saknar mina föräldrar faktiskt, blir ju inte mycket socialt så här i coronatider. Härlig tid han gick upp, är lite tidigt till och med för mig som är morgonpigg…

 8. Klockan 4 är ju ändå liiite för tidigt att gå upp, även för mig som normalt stiger upp vid 5. Men så är det när man har småttingar…bara att gilla läget. Så fin han är, den lille och klart viktigt att få en relation med sina farföräldrar

 9. helt rätt att vårda sina relationer! 😀
  Jag jobbade kväll hela helgen så idag är jag fri. men ska handla, och städa. allt de där man måste göra när man är fri.

Kommentera