Vilken dag det blev

Hej.

Imorse när jag vaknade så var jag extremt trött, kände direkt att den här dagen kommer ju bli seg.. Har inte riktigt mått bra den senaste tiden.. Mycket jobbiga tankar och sånt, ångesten har varit väldigt påtaglig och imorse var det inget undantag. Min plan var att vara vara hemma och andas i stort sett.

Busade som vanligt med Charles och agerade glad mamma, för visar jag för honom att jag inte är okej så blir han orolig och det vill jag inte. Trots att han bara är 7 månader så snappar han upp sånt. De är smarta de små liven och jag vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt 🤣

När vi hade förmiddags vila och jag höll på att somna så hörde jag någon kliva innanför dörren och ropa ”Hallå”.. Jag hade visst glömt låsa dörren 🙈. Det var vara min mamma som kom och räddade mig från att ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv.. För helt ärligt så hade jag tagit upp grabben i sängen när han vaknat.. 🤣

Mamma fick med oss ut på en promenad i solen och det är jag riktigt tacksam för.. Det var så skönt att komma ut i friska luften..

Framför allt att få prata av sig lite. Jag mår betydligt bättre efter hennes besök❤️

Charles var nöjd och glad i vagnen vilket var härligt.. Han skrattade en hel del och jollrade, det värmer verkligen mitt hjärta.

Det var så himla grönt och fint ute i skogen, så himla mycket vitsippor som slagit ut nu.

Våren är här hörrni och det betyder att sommaren är på intåg.

Hoppas ni har haft en fin dag

9 reaktioner till “Vilken dag det blev”

  1. Vad skönt att mamma kom hem till dej i dag så att ni kom ut på en promenade som du säger barn är verkligen super smarta och känner på sej att man mår dåligt<3 Men hoppas att ni hade en mysig dag med din mamma

  2. Det var det bästa jag visste då jag var mammaledig och kunde sova middag -absolut det bästa. Men visst är det skönt efteråt om man tagit sig ut och skippade den där alldeles för långa vilan😅

  3. Tur du har din mamma, som drog ut dig idag. Vissa dagar behöver man just den där lilla sparken i baken och genast mår man lite bättre.

  4. Det gör så mycket av att få komma ut i solen och den friska luften! Barn snappar upp mer än vad man tror, både på gott och ont tyvärr. Hoppas du mår bättre snart!

  5. Vad det kan göra att någon kommer & säger något Till en. Att då humöret ändras. Å att komma ut gör mycket med i sitt mående åxå 🙂.
    Jag hoppas att denna dag blir bättre för dig 🤗 Kram

  6. Härligt med vackert väder och prommis och ja barnen ser direkt om det är ngt det gör min tös med och det har hon gjort sedan hon var liten

Kommentera