Vi har klippt Charles

Hej.

Hur mår ni?

De senaste dagarna så har det varit full rulle.. I helgen så var vi iväg till Åkersberga för att möta upp en släkting till Micke, hon hade presenter till lille Charles.. Mickes pappas kusin hade varit och hälsat på Mickes faster i USA och fått med sig lite fina saker hem, samt köpt en del själv. Så vi bestämde träff utomhus så vi kunde få allt. Det vsr bland annat en superfin liten tavla som vi ska hänga upp i Charles rum..


Vi har inte riktigt kommit i ordning där ännu, det får lov att ta sin tid. Det var en del stickade tröjor och lite gosedjur också.. De små godsedjuren har funnits sedan 1998-1999 då Mickes faster startade ett företag då hon själv fick barn, riktigt riktigt söta och vi är otroligt tacksama.

Tycker det är så mysigt och roligt när Charles blir lite bortskämd av andra än oss.. Han har fina människor omkring sig helt klart!

Känner mig otroligt seg och trött idag och så var det varit i flera dagar, jag har så svårt att somna om på nätterna efter Charles har vaknat till.. Han somnar däremot om väldigt snabbt och sover ett par timmar till. Men det spelar liksom ingen roll när jag nattar honom, han vaknar pigg som en lärka mellan 4 och 5 på morgonen. Jag vet att det är så med små barn, men kom igen.. Han kan väll slagga till 6 iaf? Gud vilken fröjd det vore haha. Han sover ganska mycket på dagen iof så då tar jag igen lite sömn.

Vi har förövrigt klippt hans hår, det var så jäkla långt så det var dags.

Det tog en stund för mig att vänja mig vid det. Vi fick ju inte lov att borsta hans hår innan, han vart så sur..pga det så vart det ju givetvis väldigt tovigt. Hursomhelst så är det kort och fint nu iallafall.

Hur har ni haft det?

13 reaktioner till “Vi har klippt Charles”

  1. Så fina saker. Vissa saker tar tid, inte mer med det. Men kul att han har så mycket fina människor i sitt liv.
    Hoppas tröttheten ger med sig. Han blev super fin i håret hur som.
    Här är det bra om än lite segt.

  2. Men gud va fina saker gumman 😀 nä men så söt han är åhh 😍🙂 hoppas att han sover bättre snart så du får sova gumman

  3. Åh nämen så mycket fint han fick, och så söt han blev i nya frisyren, måste va enklare med kort också om han är håröm de är ju inte lätt❤️

  4. Men vad mycket fina saker som lillen fått 🙂 skönt att ni har massa trevliga mänskor runt omkring er som är så snälla <3 jobbigt dom nätterna då man verkligen inte kan somna om

  5. Vilka fina saker han fick i present, gosedjuren var ju så söta. Ja vi får hoppas på att han börjar sova till 6 så att ni får sova lite. Vad fin han blev 🙂

  6. Men så fin han blev i sitt nyklippta hår Jag älskade verkligen den fina lilla tavlan hoppas får se sen när ni har hängt upp den. Det är så underbart när man får nya fina saker till den man älskar mest❤️

Kommentera