Ikväll är jag solokvist!

Hejsan.

Vilken härlig helg det här har varit hittills, ja den är inte slut ännu men gårdagen och idag har varit helt underbar. Igår så var mamma här på dagen och följde med mig och Charles på en promenad. Eller helt ärligt så var det hon som fick ut oss på en promenad, riktigt skönt faktiskt. Vi gick ner mot vattnet och stod och njöt av den vackra vyn. Tänk att vi bor så natur nära som vi gör egentligen, det är tacksamhet.

Micke och jag grillade lite igår kväll och satt utomhus och åt middag, det var så himla skönt väder. Satt ute i flera timmar vara han och jag och pratade om allt och ingenting. Vi avslutade kvällen med en drink och lite spel. Kan verkligen inte klaga hörrni.. Så mysigt med kvalitetstid då det inte hinns med så ofta.

Idag så var jag och challe ute och gick igen, jag försöker komma ut lite varje dag. Det är bra för både kropp och knopp, plus att grabben för de lite annat.

Micke är iväg på lite födelsedagsfirande och det är första gången sen vi blev föräldrar som någon av oss är iväg på något kvällstid. Första gången jag är ensam under natten, eller ja jag vet ju inte riktigt när han kommer hem..Hursomhelst så är jag solokvist ikväll..

Jag hade dock middags sällskap av min mamma. Ringde henne redan igår kväll och frågade om hon ville komma över igen, jag avskyr nämligen att äta själv haha. Vi slängde ihop pannbiff, klyftpotatis och gräddsås och det var så otroligt gott ska ni veta. Älskar mat. Vad är eran favorit rätt?

Imorgon får vi besök av Mickes föräldrar och morfar, det blir nog supertrevligt.

Hur är er helg hittills?

7 reaktioner till “Ikväll är jag solokvist!”

  1. Gud vilka härliga bilder ser ju helt fantastiskt ut 😀 asså igår startade helgen som skit idag har ja jobbat så behövde inte tänka så mycket även om ja va low – de är skönt att jobba helg ärligt talat 😍❤️ Älskar att vara vid sjöar o skogar – därför jag valde Norrbotten att bo i för satan så underbart de är att bo här med skog o vilt 😀

  2. Så mysigt att vara ute och gå tillsammans.
    Middagens såg god ut. Vet inte vad jag har för favvorätt, men grillat är gott 😍

  3. Vad härliga vyer, rogivande promenader är guld! Verkar vara en fin helg för er och mycket umgänge med mormor för ditt barn. Det är mysigt! Jättefina bilder 🥰

  4. Men guuuud vad mysigt det låter med drink och spel! Sa till min sambo senast idag att jag är sugen på sällskapsspel. Älskar det! (Btw – Charles är bland det sötaste jag sett!)

  5. Men så stor han har blivit. Mysigt stt din mamma kommit över, mysigt med sällskap och jag älskar att mina barn får mycket tid med både mina och mannens föräldrar. Det är tid man skall ta tillvara på ♥️

Kommentera