Så fruktansvärt frustrerad!

Jag vill skrika frustration.. Min frustration över att min grabb har vaknat 4 på morgonen i flera dagar i rad.. Eller morgonen? Det är ju för tusan mitt i natten, sen kanske det är en smaksak. Mitt problem är att jag kan inte gå och lägga mig så fort han somnat på kvällen.. Jag vill ha lite egentid framför tvn och varva ner då det är fullt ös medvetslös hela dagen, när han vilar på dagen så vilar jag också. Men det blir ju som att man har ett halvt öga öppet för man vet aldrig när han vaknar. Det kan vara allt ifrån 20 minuter till 2 timmar. Hursomhelst så får jag iallafall lite sömn och det hade ju varit betydligt värre om det inte var någon alls. Sen är det ju såhär med bebisar, dem har ingen som helst dygnsrytm.. Även om jag försöker följa rulla vagns sömn schema. Ni som har barn, har ni hört talas om det? Om inte så kan ni hitta förslagen här, det är riktigt bra när man väl får bukt på bebis sömn.

Vi hade besök igår utav Mickes föräldrar samt morfar. Det var riktigt trevligt faktiskt, längesen vi sågs nu. Micke slängde ihop en sockerkaka till fikat som fick åt i ett nafs, jag åt säkert 4 bitar haha. Vi fick en jättefin blomma utav Mickes morfar, vi har en likadan fast i gult också som står utomhus på trappen. Jag gillar verkligen färgen, men jag har ingen aning om vad det är för sorts blomma? 😂🤔

Vad som händer idag är fortfarande lite oklart, jag ska skriva ihop lite samarbeten under dagen när grabben vilar. Men innan dess kan det nog hända att vi får ut en sväng om det inte öser ner.

Vad gör ni denna måndag?

6 reaktioner till “Så fruktansvärt frustrerad!”

  1. oj fyra lite tidigt men jag förstår när min vaknade då så fick han en flaska sen somnade han om till 7-7:30 men alla barn är olika men jag förstår att man är helt slut om dagarna 😊 hoppas det blir bättre och att det bara är en fas han är i och att han sover längre 👍

  2. Det kanske är lite tidigt, 🙂 Men han sover många timmar i sträck? Blomman är superfin tycker jag, och roligt med lite besök

  3. Klockan fyra är riktigt tidigt. Jag förstår att du är trött hela dagen sen. Hoppas han snart kan sova ett par timmar längre på morgonen för precis som skriver vill man ha egentid på kvällen, när barnet somnat.

    Fin blomma! Har heller ingen aning om vad den heter 😆 Ha en fin dag 🥰

  4. Båda våra barn har sovit relativt dåligt i perioder. Ligan har just nu haft 2 jättebra månader med max ett uppvak, ibland i get. Han är ändå 2 år, men nu sista 1,5 vecka har han sovit värdelöst.

Kommentera